Читайте у свіжому номері газети ЯСНО №13

Ще один карантин не переживемо, – кажуть закарпатці

В Україні щодня ведеться статистика, скільки людей захворіло та померло від коронавірусу. Ці дані можна побачити на кожному кроці. Про них повідомляють державні пресслужби, кричить телебачення, пишуть в Інтернеті, одним словом, страхи супроводжують людей на кожному кроці. У той же час серед залякувальних методів чомусь замовчується інше. Ніхто не розповідає про страшні наслідки карантину і скільки людей стали його страшними жертвами. А через примусові обмеження багато кафе, ресторанів, загалом закладів харчування, закрилися назавжди, повністю бездиханними залишися театри, ціла сфера культури, туризм та багато-багато іншого. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Чи вміємо ми говорити «так»…  Насправді це не так просто, як здається

Газета «ЯСНО» почала проводити соціологічні експерименти. Завжди цікаво перевірити себе та інших, з’ясувати, на що ми здатні, як реагуємо на певні життєві обставини.

Отже, стартуємо! Цього разу ми вирішили випробувати сили і повторити сюжет фільму з Джимом Кері «Завжди говори «так». Здавалося, що все буде просто. А що там такого, казати на все «так». Але насправді в житті ми частіше відмовляємо, ніж погоджуємося і це стало зрозумілим лише під час експерименту. Аби було цікавіше, наша журналістка експериментувала не одна, а підключила 14-річну доньку. А що у нас вийшло, читайте у газеті ЯСНО.

63-річна жінка винаймає триповерховий будинок, аби там зберігати 2 тисячі ляльок

Медсестра орендує триповерховий будинок, щоб зберігати свою величезну колекцію з 2000 ляльок вартістю 3,2 мільйони гривень (97 тисяч євро), а сама живе в іншому будинку поблизу.

63-річна Елеоноре Гедерт з Кобленца, Німеччина, щодня відвідує моторошний 10-кімнатний будинок, аби провідати своїх ляльок. Першу з них вона придала у 1971 році, коли їй було 13 років.

Незважаючи на те, що іграшки займають величену і недешеву площу, сама німкеня воліє жити окремо від них. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Двоє дівчат познайомились у барі, подружилися, а потім виявилося, що вони рідні сестри

Подруги, які познайомилися в барі, пережили шок після того, як виявили, що вони насправді давно загублені сестри.

31-річна Джулія Тінетті та 32-річна Кассандра Медісон познайомилися в 2013 році, коли вони обоє працювали в барі у США.

Але жодна з них не мала й найменшого уявлення, що вони можуть бути пов’язані між собою, поки незнайомці не почали вказувати та їхню схожість. Найцікавіші деталі – у газеті ЯСНО.

Жінка за два роки схудла на 60 кілограмів завдяки фотографії у шафі

47-річна Клер Дьюсбері з Великобританії на своєму прикладі показала, що вражаючих результатів у схудненні можна домогтися у будь-якому віці.

Жінка досягла критичної позначки у 150 кілограмів два роки тому. Тоді вона зрозуміла, що вага стала серйозною загрозою для її життя. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Марічка завагітніла… і одразу двійнею

Як не била Олена доньку, вибити з її голови любов так і не змогла. Зі своїм коханим дівчина зідзвонювалася щодня. Вчилась вона в Києві і думала, що коли закінчаться канікули і вона поїде на навчання, разом знімуть кімнатку і там житимуть удвох.

Батькові мати все розповіла і він також дуже лютував, казав, що донька збезчестила весь його чесний рід, що такого від неї ніхто не чекав, не так він її виховував і не розраховував на таку зраду.  Батька дратувала і національність Рамзана, і його релігійні погляди, і все на світі. Більше – у газеті ЯСНО.

Нещодавно дізнався, що маю 19-річну дочку. Але вона про мене нічого не знає

Що робити чоловікові, коли він випадково дізнається, що його студентське кохання дало свої плоди, утім життя з колишньою коханою не склалося і тепер він шукає способи налагодити стосунки з донькою. До редакції газети ЯСНО звернувся закарпатець Іван. Чоловік розповів свою і історію і просить від читачів поради. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Хочу розлучитися зі своєю ледачою дружиною, але не маю де жити

Що робити чоловікові, коли жінка його не влаштовує, та в нього є проблеми з тим, куди від неї піти. До газети ЯСНО звернувся закарпатець Петро. Чоловік просить поради від читачів. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

Хочу чоловіка, але мене ніхто не бере заміж

Що робити жінці, коли їй дуже хочеться створити родину, але не вдається? При цьому вже й молодість пройшла, а сімейного щастя в неї так і немає. До газети ЯСНО звернулася постійна читачка Людмила з проханням дати пораду. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Через тиждень після похорону закарпатець прийшов додому. Дружина знепритомніла

Мирослава живе в одному з сіл Хустщини.  Її чоловік Микола все життя їздить на заробітки, вона ж сидить вдома, каже, що займається вихованням чотирьох дітей.

Та якось жінці зателефонували з Чехії, де на той час працював чоловік і повідомили страшну новину, що він загинув, потрапивши у страшну аварію дорогою додому. Також тоді втратили близьких ще 8 закарпатських родин.  Подробиці – у газеті ЯСНО.

Після 33-ї спроби чоловік у цьому році нарешті закінчив 10 клас

Зараз йому 51 рік і він дуже щасливий, що після 33 невдалих спроб нарешті перейшов у 11 клас. Він дуже сподівається, що подальше його навчання стане більш результативним. Неймовірні деталі – у газеті ЯСНО.

Пара разом 85 років, у шлюбі – 81 рік

Вони познайомилися у 1934 році. Тоді їй було 20, йому – 21. Вперше побачилися на уроці зоології в університеті.

Сподобались одне одному з першого погляду і почали  зустрічатися. Через чотири роки вирішили поєднати долі назавжди. Вражаючі деталі читайте у газеті ЯСНО.

Як українці ставляться до рослинної їжі: результати дослідження

Рослинним харчуванням все більше зацікавлюється світ. Минулий 2020 рік навіть був проголошений роком веганства: кількість людей, що відмовляються від продуктів тваринного походження чи зменшують кількість їх вживання, збільшується, все більше відомих людей та зірок відмовляється від м’яса та інших продуктів тваринного  походження. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Дружина відмовлялася спати з чоловіком у одному ліжку, бо з його ніг відпадають пальці

Кажуть, що коронавірус страшний… але ж раніше його не було і люди хворіли не менш страшними захворюваннями. Цей чоловік три роки тому він захворів грипом. Він закінчився пневмонією та сепсисом. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Аби врятувати від смерті доньку, мати віддала їй свою печінку

Арія була б уже мертвою, якби її неймовірно смілива мама, яка стала донором і в останню хвилину перемогла свої страхи, щоб допомогти своїй дівчині. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Однояйцеві близнюки, одружились на однояйцевих близнюках і тепер обидві пари чекають по дитині

Дівчата-близнючки вийшли заміж за братів-близнюків і завагітніли одночасно.

33-річні Бріттані та  Бріана Дін народжують дітей разом зі своїми партнерами Джошем та Джеремі Салєрс (обом по 35 років). Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Леся народила страховидне дівчисько… та ще й із бородою…

Появі Нюрки в хаті не зраділи… Мало того, що від своєї Леся Руслана чекала богатиря-хлоп’яка, або навіть двох… вона привела на світ страховидне дівчисько… та ще й із бородою… «Як таке може бути?»  – репетувала невдоволена жінка. Що ж відбувалося далі – у газеті ЯСНО.

Били і майже не годували: подробиці історії немовля, яке потрапило до лікарні усе у синцях

16-річна матір відповідатиме за злісне невиконання батьківських обов’язків, бо залишила дитину без нагляду.

11-місячного хлопчика з Миколаєва, який потрапив до лікарні із численними синцями по всьому тілу, били і майже не годували. Про це розповіли медики. Їх викликала бабуся, коли дитину до неї принесла 16-річна матір хлопчика. Жінка ж стверджує, що її сина побили знайомі, в яких вона залишила дитину на кілька днів, а ті все заперечують. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

19 та 20-річна дівчини облаштували порностудію в орендованій квартирі

Із клієнтами спілкувались у режимі онлайн та надавали віртуальні послуги

Правоохоронці припинили діяльність порностудії. Її облаштували в орендованій квартирі дівчата віком від 19 до 20 років. Їм повідомлено про підозру. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Сумської області. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

5-місячний хлопчик помер від холоду у будинку у той час, як мати пішла фарбувати волосся

П’ятимісячне немовля померло від переохолодження після того, як мати залишила його в холодному будинку, а сама пішла фарбувати волосся.

28-річна жінка на ім’я Юлія, повернулася додому і виявила сина у своєму ліжку без ознак життя.

Юлія, яка живе в містечку Кам’янка-Дніпровська на півдні України, викликала швидку допомогу.Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

55-річний чоловік задушив  83-річну матір поліетиленовим пакетом, бо вона відмовилася позичити йому гроші на повію

55-річний чоловік запхав тіло жертви в мішок і витягнув на вулицю за кілька метрів від будинку.

На поліцейському відео видно, як слідчий запитує його: «Що саме ти вчинив?»

І чоловік відповідає: «Я вбив свою маму». Про це і більше – у газеті ЯСНО • Більше цікавого – у газеті ЯСНО • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост