У Малюка стріляли та його били. Зараз у нього нова родина

У песика Малюка стріляли та його били, аж поки лапи його не відмовили. Задні лапи стерті до кісток, передніми собака намагався повзти. Таким восени його побачили волонтери й взялися рятувати. Те, що пес ходитиме, ніхто не обіцяв. А він узяв і пішов. Щоправда, забрати особливого песика все одно ніхто не наважувався, аж поки не побачили його в сюжеті ТСН.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО •

У песика з’явилася нова господарка. Він намагається бігти, але радощі переповнюють і лапи роз’їжджаються. Такою була перша зустріч Малюка з його новою власницею. По нього Леся приїхала з Полтави. Уперше жінка побачила собаку місяць по телевізору. Тоді вона саме шукала, де реабілітувати свою 6-річну таксу Моллі. У неї раптово відмовили лапи. Діагноз – грижа.

Ставити на лапи свою Моллі – Леся помчала до Києва. Але вже тоді знала – їде до столиці не тільки через це – вона зрозуміла, що це – її собака.

Спочатку Малюка помітили восени минулого року в Нових Санжарах, на Полтавщині. Він намагався повзти та випрошувати їжу в перехожих.

Це відео побачили місцеві волонтери, вони та назвали чотирилапого Малюком. Собаку доправили до клініки. Там приголомшили результатами обстеження – у пса стріляли й неодноразово били. Половина його тіла паралізована, а шансів одужати немає. Рятувати Малюка волонтери повезли до столиці. Тут йому зробили складну операцію: з хребта дістали кулю. Після – відправили на кількамісячну реабілітацію. Пес кожного дня ходив на бігову доріжку. І диво сталося – Малюк пішов.

Далі – буде краще, якщо заняття не припиняти. Тож, нова власниця Малюка Леся вчиться як з ним обходитися.

Тим часом 6-річна такса Моллі з-під лоба дивиться на нового сусіда і дає зрозуміти – знайти спільну мову з нею буде не просто. Проте Леся певна – собаки здружаться. А любові в неї вистачить. І не тільки на них • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост