АНОНС. Леся народила страховидне дівчисько… та ще й із бородою…

Появі Нюрки в хаті не зраділи… Мало того, що від своєї Леся Руслана чекала богатиря-хлоп’яка, або навіть двох… вона привела на світ страховидне дівчисько… та ще й із бородою… «Як таке може бути?»  – репетувала невдоволена жінка, пише газета ЯСНО.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО •

А може… Не всіх людей природа нагородила божественною красою…. не у всіх тварин вона також є… Хтось гарненький, хтось страшненький. Що тут поробиш. Прийняти Нюрку такою, якою вона була, Руслана не хотіла.

«От підросте трохи, поставлю її в коробку з-під своїх чобіт, завантажу в машину, відвезу кудись за місто і залишу… Дасть Бог, знайдуться добрі люди, які її пошкодують і заберуть собі… Хай простить мене Всевишній, але  я її терпіти не можу! Як моя красотуля Леся могла народити таку дрібну потвору. Щоб її колька сколола… бісова дочка!» – не могла заспокоїтись 50-річна жінка.

Вона ходила довкола Нюрки, дивилася, як захоплено Леся її годує і з огидою бубоніла собі під ніс: «Подлого стерва робота. То його, то Боді робота! Кобелюка нещасний! Бородату дівку зробив! Щоб йому яйця відсохли! Ще молоко сосе, а борода, як у цапа вже довга!»

Не журися, моя королево! Будуть у тебе ще дітки! Справжніх принців народиш!

Коли Нюрці виповнилося сім тижнів, Руслана справді зробила так, як хотіла… відвезла малу у найближче село, вивантажила біля дороги і поїхала додому.

Леся відчувала, що біда… плакала, побивалася, шукала доньку в кожному кутку, але не могла знайти… а Руслана повернулася додому вдоволеною і почала її заспокоювати:

«Не журися, моя королево! Будуть у тебе ще дітки! Справжніх принців народиш! Знайдемо тобі справжнього красеня, бо цьому курка на ніс наступила… Ну що поробиш! Не хнич мені тут! Мамка не дозволяє!»

Її слова не надто діяли на згорьовану Лесю, та поступово усе ж вона заспокоїлась.

А Нюрка тим часом лежала у картонній коробці край дороги і дивилася на машини, що проїжджали повз неї.

Раптом одна зупинилася. Вийшла жінка років 30 і дівчинка років 9 • Цілу історію читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост