Дружина зізналася, що зраджувала мені з дванадцятьма чоловіками

Що робити чоловікові, коли він дізнається, що його дружина постійно мала коханців. У ліжку з нею побували всі його знайомі, навіть рідний брат. При цьому він не хоче з нею і розлучатись, і вибачити також не вдається. До редакції газети ЯСНО звернувся закарпатець Степан із проханням дати йому пораду.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Люду я дуже любив. Домагався її довго і важко. Вона жінка гарна, завжди користувалась увагою серед чоловіків. Одружились ми, коли мені було 27, а їй 25 років. Я був на сьомому небі від щастя, що моя жінка така красуня.

Мої друзі навіть заздрили. Через два роки після весілля у нас народилася донька. Зараз їй 15. Жили ми досить добре. Часом сварились, потім мирились., але в загальному проблем не виникало. Господинею Люда є досить поганою, я не раз сам готував, але не нарікав ніколи. Мені було добре з нею і це – головне.

Та якось я дізнався від знайомого, що вона зустрічається з моїм братом. Вирішив перевірити. Влаштував їм засідку. Яким же був мій гнів. Коли я застукав їх на нашому сімейному ліжку!

Брат налякався і втік, а дружина навіть не дуже виправдовувалася. За її словами. Я в плані інтиму слабак і їй не вистачає любовних утіх, тож аби не руйнувати родину, шукає собі забави на стороні, мовляв, так і їй добре, і мені.

Зрозуміти, звісно, її логіки я не можу, бо вона дуже дивна, та розлучитися з Любою теж не в моїх силах. Я пробував іти з дому, жити окремо, але повернувся, бо мені ї не вистачає, як повітря. Дружина зізналась, що постійно мала коханців і їх у неї було не менше 12. Вона переконувала, що все це не було коханням, просто зустрічі заради сексу. Проте мені від цього не легше. Я не знаю, як жити далі… І піти від неї не можу, і вибачити також. Порадьте, будь ласка, що робити • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост