Гороскоп від закарпатської ворожілі Цилі. 5 – 11 квітня 2021 року. Здоров’я, любов, гроші

Циля – закарпатська ворожіля, яка живе під густим пралісом. Від природи вона отримує свою силу та мудрість. У горах вона ближча до неба, що дає їй ясність думок. Ворожка запропонувала газеті ЯСНО унікальний гороскоп, складений не лише за рухом зірок, але й за сприяння стихій, за допомогою яких вона лікує та передбачає майбутнє. Такий гороскоп ви не знайдете більше ніде.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО •

ОВЕН

Розділіть справи між близькими та подбайте про кожну дрібницю. Не виключені незаплановані візити родичів і інших гостей, суєта і сімейні дискусії. Самотні Овни під час блукання по магазинам можуть зустрітися з Козерогом або Тельцем, яким потрібно буде якось допомогти. У другій половині тижня ваше самопочуття значно зміцниться, зросте апетит. Саме в ці дні є ризик швидко набрати зайву вагу. Якщо ви стежите за своєю фігурою, постарайтеся в цей період обмежувати себе в харчуванні і збільшити фізичні навантаження.

ТЕЛЕЦЬ

Для вас настав час відпочити і відновити сили. Довіртеся інтуїції і не ризикуйте без необхідності, тому що на початку тижня, як попереджають зірки, можливі втрати і безглузді помилки. Цей тиждень – найкращий час для великих покупок, планування майбутніх подорожей та прибирання в доні. У першій половині тижня рекомендується займатися самоосвітою. Ви зможете досягти успіху в навчанні і значно розширити свій кругозір. Це вдалий час для початку циклу навчання, причому найвдаліше складуться самостійні заняття.

БЛИЗНЮКИ

Ви зосередитеся на професійних питаннях. Поговоріть про свої плани на майбутнє, в тому числі з надійними друзями. Ідеї, до яких ви прийдете, будуть мати позитивний вплив на ваші фінанси. Але зверніть також увагу і на любовні питання та стосунки. Цей тиждень – найкращий час, щоб обговорити проблеми чи конфлікти, які у вас є. У другій половині тижня посилиться потреба в усамітненні. Зверніть особливу увагу профілактичним заходам по боротьбі з хронічними захворюваннями.

РАК

Коли всі думатимуть про відпочинок, ви будете боротися за професійний успіх і визнання. Зірки радять порахувати, хто вам винен гроші, хто – якусь послугу. У фінансових питаннях вас чекає успіх, тож якщо збирались давно попросити про підвищення зарплатні – робіть це сміливіше. Також цей тиждень – гарний час, аби спланувати або відправитись кудись у подорож. Після напруженого тижня дозвольте собі повноцінний відпочинок на вихідних.

ЛЕВ

Вам буде складно зосередитися на тому, що потрібно терміново зробити. З наведенням порядку спробуйте впоратися за допомогою сім’ї. Потім витратьте більше часу на соціальні, дружні зустрічі. Якщо у вас є кохана людина, спробуйте провести з нею якомога більше часу. Цей тиждень пов’язаний з професійною діяльністю. Якщо ви шукаєте роботу, то в цей період вам вдасться знайти підходящу вакансію. Тим, хто вже працевлаштований, варто внести зміни в розпорядок свого дня та переглянути пріоритети, щоб досягнути більшої продуктивності.

ДІВА

Вам варто кинутися у вир розваг та спілкування – сміливо організовуйте вечірку чи пікнік, це принесе великий успіх в дружніх стосунках. Домашню роботу краще зробити в першій половині тижня, а іншу – присвятити лише собі та власним справам на роботі. Ваші особисті відносини чекає пора оновлення почуттів. Це гарний час для перегляду своїх поглядів на романтичний союз. Швидше за все, вам вдасться зробити його більш гармонійним. Бажано проявити фантазію, піднести коханій людині подарунок або здивувати його приємним сюрпризом.

ТЕРЕЗИ

Попереду у вас гарячий та насичений. Час буде текти так швидко, що ви зможете відчути легке запаморочення. Цей тиждень присвятіть також сімейним справам, особливо, якщо у вас є якісь конфлікти чи невирішені питання. У другій половині тижня найбільш важливим стає питання фінансових ризиків. Можливо, вам доведеться займатися оформленням банківських позик і кредитних карт. Зараз можна брати і давати гроші в борг на короткий термін. Не виключено, що зростуть доходи у ваших близьких. Цими грошима ви зможете скористатися і в своїх особистих цілях.

СКОРПІОН

Ваш тиждень мине саме так, як ви спланували. Тож намагайтеся більше часу приділити роботі, бо вас може очікувати успіх наприкінці тижня. У другій половині тижня слід дотримуватися більш гнучкого поведінки в спілкуванні з коханим чи коханою. Надайте другій половинці можливість проявити себе, не бороніть його ініціативам, навчіться більше довіряти партнеру і погоджуватися з тим, що він пропонує. Подібна поведінка буде сприяти зміцненню ваших відносин.

СТРІЛЕЦЬ

Гарний настрій цього тижня вас не покине, і навіть на роботі знайдуться приводи для веселощів і розваг. Дивіться на свої справи з великим оптимізмом. Не піддавайтесь агресії чи смутку, адже ви можете нашкодити своїм дружнім стосункам. В любовних питаннях ви будете дуже енергійні і впевнені в собі. Влаштуйте на вихідних побачення або романтичну вечерю, цей час найбільш сприятливий для відвертих розмов та планування майбутнього.

КОЗЕРІГ

Цього тижня вам потрібно завершити усі справи, які у вас накопичилися за останній час – в робочих питання та в стосунках. Цей тиждень максимально сприятливий для змін в зовнішності – тож якщо ви мріяли про нову зачіску чи новий стиль одягу – сміливо дійте. Ваша рішучість також вам зіграє на руку і в особистих та любовних питаннях. Самотні Козероги мають всі шанси зустріти надійного партнера, але для цього вам потрібно докласти зусиль та взяти ініціативу в свої руки.

ВОДОЛІЙ

Цей тиждень буде дуже спокійним, тож не поспішайте у ваших справах і більше приділіть часу саме плануванню. Також уникайте дискусій та розмов на гострі теми, адже вас буде дуже легко роздратувати. Друга половина тижня обіцяє зміцнення вашого творчого потенціалу, посилення оптимізму і поліпшення фізичної форми. Зараз можна займатися спортом, а також розважатися.

РИБИ

Приділіть більше уваги вашим сімейним справам та спілкуванню з близькими. Також цей тиждень обіцяє бути сприятливим в фінансовому плані, не виключені додаткові грошові надходження. Друга половина тижня сприятлива для заміських поїздок, нових знайомств, прогулянок. Якщо ви хочете купити мобільний телефон, то краще зробити це на вихідних. Також в ці дні вас чекає багато зустрічей, розмов зі знайомими, родичами, сусідами. Зараз вдалий час для активного обміну думками, навчання • Повний гороскоп читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост