АНОНС. Марічка завагітніла від чеченця… і одразу двійнею

Як не била Олена доньку, вибити з її голови любов так і не змогла. Зі своїм коханим дівчина зідзвонювалася щодня. Вчилась вона в Києві і думала, що коли закінчаться канікули і вона поїде на навчання, разом знімуть кімнатку і там житимуть удвох, пише газета ЯСНО.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Батькові мати все розповіла і він також дуже лютував, казав, що донька збезчестила весь його чесний рід, що такого від неї ніхто не чекав, не так він її виховував і не розраховував на таку зраду.  Батька дратувала і національність Рамзана, і його релігійні погляди, і все на світі.

 У поліцію Олена таки не заявила… але не через те, що шкодувала чеченця, а боялася, що про доньку напишуть у газетах і тоді вже буде така ганьба, що хоч з України тікай. А тут ще одна несподівана здогадка просто мало не звела жінку з розуму. Марічку постійно нудило, вона була блідою, як стіна, особливо зранку. Але дівчина переконувала, що з нею все гаразд, бо й сама не розуміла, що насправді коїлось.

Нарешті почалося навчання і вона поїхала до столиці. Там на неї вже чекав Рамзан. Вони як і планували, оселилися разом. Чоловік нелегально підробляв на птахофабриці, аби було з чого купувати їсти і платити за житло.

Обоє закоханих почувалися щасливими, аж поки Марічці не стало погано і не довелося до неї викликати швидку. Тоді з’ясувалося, що вона вагітна… і що у них буде не просто дитинча, а одразу двійня.

Рамзан не хотів, аби діти народжувалися поза шлюбом. Але 16-річну дівчину без дозволу батьків розписати не могли, тому чоловік наважився серйозно поговорити з батьком Марічки • Цілу історію читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост