Тримав на дивані мертвого брата, бо боявся бути самотнім

Пізніше зізнався, що приховував смерть свого брата та прожив із трупом кілька місяців, оскільки йому було дуже одиноко, пише газета ЯСНО.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО •

52-річний Валерій не зміг знайти сили, щоб поховати свого улюбленого 42-річного  брата Андрія, який раптово помер восени минулої року і натомість жив поруч зі скелетом, що розкладався.

Чоловік продовжував розмовляти з покійником і поводитися з ним так, ніби він був  живий.

Муміфіковане тіло загиблого, який, як імовірно, переніс серцевий напад, було знайдено кілька днів тому в місті Новомосковськ Дніпропетровської області.

Шокуюче відкриття було зроблено стурбованими сусідами, які увійшли до будинку братів, бо не бачили протягом тривалого часу жодного з них.

Альбіна, сусідка чоловіків, сказала місцевим ЗМІ: «Коли ми зайшли до будинку, відчули жахливий сморід. На дивані лежало людське тіло. Воно було накрите ковдрою. Коли ми її відкинули вбік, побачили гниючий скелет».

Пояснюючи своїм сусідам, чому він мовчав про сімейну трагедію, Валерій сказав, що жив із трупом свого молодшого брата, бо не хотів бути самотнім.

Сусіди стверджують, що у найбільші морози взимку будинок братів постійно провітрювався, а не опалювався. Таким чином чоловік намагався уповільнити процес розкладу братового тіла.

«Вікно в їхньому будинку було відчинене всю зиму. Мені було цікаво, як пони не мерзнуть», – зазнався сусід Олексій.

А Альбіна додала: «Валерій кілька місяців спав і їв біля трупа, що розкладається. Він поводився зі своїм братом, як з живим, продовжуючи з ним розмовляти».

Сусіди повідомили про незвичну ситуацію в поліцію, яка перенесла муміфіковане тіло Андрія з дивана на килим.

Співробітники винесли труп на подвір’я, а потім відвезли його в морг.

Валерій розповів правоохоронцям, що його брат помер від серцевого нападу.

Ганна Старчевська, прес-секретар міліції Дніпропетровської області, прокоментувала: «Чоловік чотири місяці прожив із трупом свого брата. Під час поверхневого огляду на тілі не було виявлено ознак насильницької смерті. За поточною версією, жертва померла природною смертю. Зараз проводяться експертизи для встановлення точних причин».

Як повідомляють місцеві ЗМІ, Андрію тепер вдасться поховати брата  належним чином за рахунок держави.

Відомо також, що брати прожили у будинку після смерті батьків разом 10 років • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост