У 6 років дівчина успадкувала 10 мільйонів гривень від чужого діда

Жінка, яка успадкувала 10 мільйонів гривень у віці шести років після того, як дідусь-пенсіонер позбавив усіх інших родичів заповіту лише за вісім днів до смерті, стверджує, що гроші зруйнували їй життя, пише газета ЯСНО.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Кеті Ловрідж, якій зараз 27 років, переконує, що люди все ще вважають, ніби вона стала жертвою сексуального насильства після того, як їй подарували маєток.

72-річний інженер Вільфред Лемб з Англії усе, що мав, залишив дівчинці у січні 2000 р.  Це стало несподіванкою для сім’ї, яка через п’ять років програла вищий суд.

Кеті зараз є мамою чотирьох дітей. Вона познайомилася з Вільфредом – другом її батька – у віці чотирьох років, і пара стала нерозлучною.

Згодом він залишив Кеті весь свій маєток – включаючи 10 гектарів землі та котедж. Про цей унікальний випадок написала британська газета The Sun.

 «Я любила його як дідуся, а він любив мене, як онучку, і це все, – запевняє Кеті. – Я була маленькою дівчинкою, яка ніколи нічого не просила. Я щиро бажаю, щоб ніхто ніколи нічого не успадковував, бо горе не того варте. Я не знаю, що таке нормальне життя, і це мене мучило роками. Ця спадщина не коштувала таких нервів, які негативно вплинули на велику частину мого життя. Мені соромно виходити з дому, бо незнайомці щоразу просять від мене рошей. У мене навіть хлопці вкрали кошти з моєї сумочки. Це зруйнувало моє життя, і раніше люди говорили, що, мабуть, я зазнавала сексуального насильства, якщо від чужої людини отримала спадщину. Це змушує мене відчувати огиду і нікчемність. Нарешті я вперше хочу відновити репутацію публічно, оскільки з мене досить сорому».

Кеті пам’ятає, як подружилася з Лембом, який одразу сподобався їй і навіть заплатив за її приватні уроки фортепіано.

«Ми просто одразу почали розуміти один одного. Він був близьким мені по духу. Я досі щотижня відвідую його могилу. Мені б дуже хотілося, щоб він зараз був живим, – зізнається жінка. –  Він був сусідом, який жив неподалік від мене. Батьки приводили мене до нього додому. Ми з ним ходили на морозиво, він возив мене на своїх тракторах.  Він був схожий на мого найкращого друга і дідуся,  у мене з ним пов’язано щасливих спогадів, які досі гріють душу. Він був самотнім і добрим, але рідні відрізали його від сім’ї. Він був просто прекрасною людиною, яка ніколи не ображала мене».

Вільфред помер у січні 2000 року, а дочка Жозефіна, яка була його опікункою, звинуватила батьків Кеті, Сьюзен та Джима, у маніпуляціях з її батьком та зміною його волі.

Однак її претензії відхилив Вищий суд через п’ять років і виніс рішення, що заповіт відображає «справжні побажання» Вільфреда Лемба.

 «Я не вірю, що пан Лемб погодився би віддати весь свій маєток в обмін на обіцянку доглядати за ним. Він був надто вольовим, щоб піддатися такій угоді, – розповів суддя Джон Джарвіс. –  Немає сумнівів, що Вільфред мав надзвичайно тісні стосунки з Кеті Ловрідж. Доказом є те, що він ставився до неї як до онучки і регулярно виводив її на прогулянки. Він явно хотів, щоб вона пішла в хорошу школу» • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост