Чоловік убив співмешканку, спалив голову й руки-ноги, а тіло втопив

Під час сварки в гаражі чоловік ударив співмешканку кулаком, від чого жінка впала на гострий металевий виступ і знепритомніла. Пізніше зловмисник, намагаючись приховати злочин, розчленував тіло, аби уникнути відповідальності. Подія сталася у Білоцерківському районі Київської області. Про це повідомляють у поліції, пише газета ЯСНО.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Про зникнення 35-річної жительки села Розкішна повідомила місцева жителька. Правоохоронці провели низку оперативно-розшукових заходів і встановили, що зникла жінка – мертва. Також з’ясувалося, що до її смерті причетний співмешканець.

Як інформують у поліції, після смерті жінки чоловік кілька разів повертався до померлої для того, щоб розчленувати тіло: голову й кінцівки спалив, а тіло втопив у водоймі.

Під час обшуку правоохоронці виявили та вилучили низку речових доказів, направили їх на проведення відповідних експертиз.

48-літнього вбивцю  затримали. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. У скоєнні злочину він зізнався, надав правдиві свідчення.

Як з’ясувалося, жінку він убив через те, що вона постійно вимагала від нього гроші. В загиблої залишилися сиротами четверо дітей.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за статтею «Умисне вбивство», що передбачає ув’язнення на термін від семи до п’ятнадцяти років. Вирішується питання про оголошення підозри зловмиснику. Запобіжний захід обере суд • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост