Двоє дівчат познайомились у барі, подружилися, а потім виявилося, що вони рідні сестри

Подруги, які познайомилися в барі, пережили шок після того, як виявили, що вони насправді давно загублені сестри.

31-річна Джулія Тінетті та 32-річна Кассандра Медісон познайомилися в 2013 році, коли вони обоє працювали в барі у США, пише газета ЯСНО.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Але жодна з них не мала й найменшого уявлення, що вони можуть бути пов’язані між собою, поки незнайомці не почали вказувати та їхню схожість.

Поділившись своєю історією з газетою The Sun, Кассандра зізналась: «Ми з Джулією познайомились у 2013 році, працюючи в в Нью-Хейвені.  Джулія помітила домініканський прапор на моїй руці і розповіла, що вона також домініканка і що її удочерили американці. Я зупинила її і зізналася, що мене теж удочерила родина зі США. Ми стали подругами, почали носити схожий одяг, відпочивати разом і всім говорити, що ми сестри».

Але правду вони дізналися аж через вісім років.

Джулія та Кассандра почали замислюватися, чи можуть вони мати родинну близькість. Однак їхні документи про усиновлення різнилися.

«У документах значилося, що ми з двох різних міст, у нас різні прізвища. Імена наших теж були різними», – розказала Джулія

Лише коли Кассандра зустрілася зі своїми біологічними батьками в Домініканській республіці, вона дізналася, що у неї є ще одна сестра.

У їхніх батьків було дев’ять дітей разом, троє хлопчиків та шість дівчаток, але вони були змушені відмовитись від Кассандри та Джулії, оскільки не могли дозволити собі утримувати багатодітну сім’ю.

 «Я запитала свого батька, чи не кинув він ще одну дитину і він відповів, що так! – продовжила Кассандра. – Я стрибнула у свою машину і помчала до Джулії, щоб змучити її зробити тест ДНК. Невдовзі з’ясувалося, що дійсно ми сестри, у нас спільна мати і спільний батько. Навіть важко повірити, що ми, дві дівчини, які випадково познайомилися на роботі, через стільки років дізналися про те, що ми рідні сестри!» • Більше життєвиї історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост