Читайте у свіжому номері газети ЯСНО №15

Зеленський атакує Путіна

Цього не робив раніше жоден інший президент. Хто б як не ставився до Зеленського, але саме він  першим наважився виступити проти кума Путіна і зробив дійсно сміливі і рішучі кроки.

Спочатку це закриття каналів російської пропаганди, до яких мав відношення Медведчук, потім санкції на активи нафтових компаній, згодом – масові обшуки володінь, у тому числі закарпатської резиденції «Ведмежої діброви». Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

На одну вакансію претендують 6 безробітних

Де працюють і скільки отримують закарпатці та чому не можна вірити офіційній статистиці про роботу

Зараз, в умовах пандемії, закарпатці якщо не масово, то дуже часто втрачають роботу. Карантин призводить до того, що закриваються заклади харчування, готелі, помирає туристична сфера та галузь культури. Тож роботодавці, аби вижити, декого скорочують, дехто змушений працювати на неповний робочий день і на половину зарплати. Люди біднішають, але про це чомусь мовчать керівники краю, які люблять звітувати про те, скільки закарпатців оштрафовано за порушення карантинних норм, а скільки захворіло на корона вірус. Але ж поряд із проблемою захворювання існує і не менш важлива проблема безгрошів’я.  Більше у газеті ЯСНО.

Закарпатці в Америці: мізерна оплата праці, презервативи у гаманці і надзвичайно дорога стоматологія

Ужгородка Катерина Огієнко, втративши роботу вдома, спробувала знайти щастя за океаном.  Далися взнаки розповіді подруг, які виїхали до Америки про безтурботне життя у США, про легкі гроші та цікавий відпочинок. «А чому б і не спробувати», – вирішила 22-річна дівчина і почала оформляти документи.  Пришвидшити процес допомогли знайомі, тож незабаром вона була вже у Бостоні. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Цікаве про США

Які традиції з’явилися у «нації мігрантів» за 300 років незалежної Америки? І який же він – американський спосіб життя? Пропонуємо ознайомитися з найбільш цікавими фактами про США і жителів цієї держави. Найцікавіші деталі – у газеті ЯСНО.

Величизденний ведмідь дбайливо охороняв 3-річного хлопчика, який заблукав у лісі

Це той випадок, коли звір проявив людяність. Величезний ведмідь не заподіяв шкоди беззахисному дитинчаті, а дбайливо зігрівав його під час холодних ночей в лісі. Завдяки доброму ведмедюзі, хлопчик залишився живий, а його близькі вдячні клишоногому, який зберіг їх синочкові життя. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Коли жінку паралізувало, чоловік пішов і хотів забрати дітей… Але вона не здавалася і боролася до кінця!

Ріона Келлі в 37 років пережила страшне. Жінку паралізувало, і лікарі не залишали їй шансів на нормальне життя.

Прогноз був невтішним, медики переконували, що Ріона не зможе ходити. Чоловік не зміг залишитися з нею в цій ситуації і прийняв рішення піти разом з 4-ма спільними дітьми. Більше – у газеті ЯСНО.

Для американських бездомних побудували безкоштовні будинки. А чи погодилися б жити на таких умовах українські безхатьки?

Каліфорнія – один із найбільш сонячних і багатих штатів. Тут знаходиться Голлівуд і Кремнієва долина. Але крім великої кількості багатих людей, тут дуже багато бідних.

Влада міста Сан-Хосе вирішили зменшити кількість бездомних, побудувавши для них цілий житловий комплекс під назвою «Bridge Housing Community» (BHC). На нього з міського бюджету було витрачено триста тисяч доларів. BHC включає в себе сорок невеликих будиночків і один великий, який виконує роль такого собі клубного особняка. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Любителька пластики витратила 1,5 млн на збільшення сідниць і тепер виглядає так, ніби ходить у памперсі

Британка Стар Делгайдіс поставила імпланти і додатково закачала в сідниці власний жир з рук, стегон і живота, але її п’ята точка стала занадто видатною, через що виглядає неприродно. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

Чому шкідливо ходити на каблуках?

Туфлі на високих підборах є в гардеробі у кожної жінки. І багато хто поповнює запас взуття кожен сезон, аби мати стрункий і сексуальний вигляд. Але чи зручно так пересуватися? Ні. А чи безпечно? Також ні! Взагалі, медики переконують, що ходіння на підборах шкідливе! Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

69 дітей! Жінка народжувала 27 разів

Згідно з Книгою рекордів Гіннеса, рекорд за кількістю дітей від однієї матері належить Валентині Васильєвій, дружині російського селянина Федора Васильєва.

Вона прожила 76 років і з 1725 по 1765 роки народила 69 дітей – 16 пар близнят, 7 трійнят і 4 четверні. 67 з них пережили дитячий вік (одна двійня не вижила). Подробиці – у газеті ЯСНО.

Як зараз живе перший у світі чоловік, що народив аж трьох дітей

Томас Беті став першим у світі чоловіком, який народив дитину. Але не подумайте, що це якесь диво, все набагато простіше, ніж здавалося б.

Томас був народжений дівчинкою, але за словами самого героя, з дитячих років він відчував себе чоловіком і не міг жити щасливим життям в тілі жінки. І тому він зважився на зміну статі. Неймовірні деталі – у газеті ЯСНО.

Я – плід не кохання, а зґвалтування. Мене ненавидить мати і любить вітчим

Що робити , коли рідна мати ненавидить свою дитину. Навіть подорослішавши, хлопець весь час хоче заслужити її прихильність, але не виходить. Свою страшну історію газеті «ЯСНО» розповів закарпатець Віктор Данило. Він просить поради у читачів, бо не знає, як жити далі. Шокуючі деталі читайте у газеті ЯСНО.

Учені довели, що молитва справді зцілює людей

Лікар Ендрю Ньюберг, професор університету Томаса Джефферсона в США провів дослідження МРТ і визначив, що молитва і медитація дійсно мають велику силу.

Коли ми робимо цю практику регулярною, наш мозок збільшує активність лобових часток і області мови, як і спілкування. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Я кохаю свого свекра, але боюсь зробити чоловікові боляче

Що робити, коли молода жінка закохується у батька чоловіка? А він ще й до того вдівець. При цьому вона має турботливого, доброго чоловіка і маленьку донечку. Як бути, коли лягати в ліжко хочеться з іншим і у всіх мрії тільки він? До редакції газети «ЯСНО» звернулася закарпатка Світлана Лемак. Жінка просить ради від читачів, бо не знає, що робити. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Пандемія зробила мою дружину параноїком і це руйнує наші стосунки

Що робити, коли жінка панічно боїться підчепити ковід, а чоловік працює і не може жити в ізоляції. Вона на кожному кроці отруює його життя і сама навідріз відмовляється виходити з будинку. До газети ЯСНО звернувся закарпатець Дмитро. Чоловік просить поради, бо не знає, як жити далі. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Дочка покусала собаку мого співмешканця і він мене кинув

Що робити, коли чужі діти і чужі собаки не можуть вжитись у одному будинку. Між парою ніби і є пристрасть, але стосунки руйнує буденщина. До газети ЯСНО написала закарпатка Євгенія. Жінка просить поради, бо не знає, що робити. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Шукаю жінку, яка готова любити мою маму більше, ніж мене

Що робити чоловікові, коли в кожної з його жінок не складаються стосунки з його матірю? Хто винен у ситуації і як йому бути. До редакції газети ЯСНО написав закарпатець Максим. Чоловік просить поради від читачів. Що ж відбувалося далі – у газеті ЯСНО.

39-річна багатодітна мати народила хлопчика і підкинула сусідці. Дитя замерзло на порозі будинку

Випадок жінку шокував. На своєму власному повір’ї одного прекрасного дня вона виявила новонародженого хлопчика.

Подія трапилася на Прикарпатті. Дитину підкинула жінці сусідка. І хоч та негайно викликала швидку та поліцію, малюк, на жаль, не вижив, помер ще дорогою до лікарні. Він був дуже маленьким – менше двох кілограмів вагою і до того ж кілька годин пролежав на холодному цементі, був дуже виснаженим і замерзлим. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

У лікарні жорстоко побили 8-річного хлопчика

2 квітня до відділення поліції № 1 Миколаївського районного управління надійшло повідомлення від 45-річної місцевої мешканки про те, що її 8-річному синові, який перебуває на лікуванні у медичному закладі, були завдані тілесні ушкодження. Шокуючі подробиці – у газеті ЯСНО.

56-річний закарпатець застрелив 40-річного брата і жив із тілом у одному будинку 10 днів

Подія сталася ще торік, утім суд лише нещодавно виніс вирок у справі.

А того вечора в Хустський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Забрідь Хустського району сталося побутове вбивство. Страшні деталі трагедії – у газеті ЯСНО.

Шоколадний лабрадор Еллі кожен день рятує життя хворих дітей

Еллі, чотирирічний шоколадний лабрадор, любить прогулянки, частування і ласки, як і будь-яка інша собака, але вона – не звичайний домашній вихованець.

Мама двох дітей Деббі Мейс  описує, як Еллі кожен день допомагає рятувати життя Кіа, шість років, Ніала, 5 років. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Хлопець врятував безхатька, а тепер його вважають злодієм

Чоловік поділився історією як забрав до себе додому пошарпану життям собаку з вулиці, і вона стала світлом його життя, поки він випадково не дізнався, як пес став бродячим. З’ясувалося, що хлопцеві не варто присвоювати тварину і тепер він зовсім не герой, а викрадач. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

Бездомний пес зібрав банду, щоб помститися кривднику

Того вечоракитаєць повернувся додому на своєму автомобілі. Йому не сподобалося, що на платній стоянці сидів собацюра. Хоч він і не заважав чоловікові припаркуватися, той вирішив все одно прогнати псища. Зробив він це досить грубо • Більше цікавого – у газеті ЯСНО • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост