19-річний підліток 25 разів смертельно проткнув ножем батька свого друга, щоб дізнатися, як це – вбити людину

Підліток вбив батька свого приятеля, оскільки хотів випробувати, як було вбити людину.

Як повідомляється, неназваний 19-річний підозрюваний вдарив ножем свою жертву 25 разів, прокравшись до його будинку в селі Гнідин під Києвом, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Підліток проник до оселі  через вхідні двері і несподівано напав на тата, повідомила поліція.

Коли 47-річна дружина потерпілого  почула його крики і побігла на місце події, побачила зловмисника, який сидів зверху на її чоловікові  і жорстоко колов його ножем у груди. Помітивши свідка, підліток кинувся втікати, поки перелякана жінка викликала поліцію та швидку.  Очікуючи на лікарів, вона намагалася закрити рани чоловіка, щоб зупинити величезну крововтрату.  Але він помер від смертельних ран у легені та серце до прибуття медиків.

Поліція затримала передбачуваного вбивцю в четвер, через два дні після жорстокого вбивства, після вистеження його за допомогою вуличних камер відеоспостереження та відбитків взуття, залишених у бруді. Під час затримання, як повідомляється, підліток зізнався у вбивстві та пояснив свої мотиви.

На поліцейському відео видно, як хлопець, який вважається нападником, каже правоохоронцям: «Я вбив батька мого друга. По-перше, я зробив це з інтересу, а по-друге, через гроші, які мені запропонував друг. Я хотів знати, що таке вбивство людини і чи здатний на це. Я думав, що відчую під час вбивства та після нього». На запитання, що він відчував під час та після злочину, затриманий відповів: «Нічого».

Під час допиту підозрюваний стверджував, що його найняв син жертви, ідентифікуючи лише його ім’я Антон. Син підтвердив заяву, зазначивши, що він замовив вбивство обох батьків через напружені стосунки.

В іншому відео видно, як передбачуваний підбурювач під час допиту сказав: «У мене були серйозні проблеми з батьками і я хотів від них позбутися. Вони не дозволили мені жити разом зі своєю дівчиною в нашому будинку. Я хотів, щоб їх вбили, щоб я міг успадкувати майно  нашої родини».

Антон збирався заплатити однолітку за вбивства після отримання спадщини, повідомляє поліція.   Обох підлітків взяли під варту. Начальник поліції Київської області Андрій Небітов сказав: «Під час арешту вбивця повністю зізнався у злочині та назвав особу, яка замовила вбивство. Син потерпілого зізнався в організації вбивства батька». Підозрюваним загрожує довічне ув’язнення, якщо їх засудять. Розслідування триває • Більше вражаючих новин читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост