АНОНС. Зеленський атакує Путіна

Цього не робив раніше жоден інший президент. Хто б як не ставився до Зеленського, але саме він  першим наважився виступити проти кума Путіна і зробив дійсно сміливі і рішучі кроки, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Спочатку це закриття каналів російської пропаганди, до яких мав відношення Медведчук, потім санкції на активи нафтових компаній, згодом – масові обшуки володінь, у тому числі закарпатської резиденції «Ведмежої діброви».

Чому Зеленський раптом посміливішав, адже раніше навіть Росію, яка у 2014 році нахабно анексувала Крим та досі веде війну з Україною на Донбасі він не називав агресором?

«Президент Володимир Зеленський узявся за боротьбу з олігархами, щоб покращити свій імідж та здобути прихильність адміністрації нового президента США Джо Байдена», пише про кроки президента Украхїни видання «Financial Times».

На думку аналітиків та радників президента, заходи проти Медведчука стали найважливішою зміною політичного курсу відтоді, як Зеленський переміг на виборах у 2019 році. Частково вони мали на меті здобути прихильність адміністрації Байдена.

«Це великий ризик і дуже сміливий крок… Ви говорите про дуже могутніх людей», – сказав виданню Міхеіл Саакашвілі, колишній президент Грузії, який зараз є радником Зеленського.

«Люди очікували від Зеленського результатів… Якщо ви хочете змінити правила гри, треба за них узятися», – додав він.

Тим часом у Офісі президента натякнули, що проти Віктора Медведчука, який є голосом Путіна в Україні, готуються ще масштабніші заходи • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост