Закарпатець розповів, як у повсякденному житті одягаються французи

Чи знаєте ви, що таке французька мода? У нашому понятті, вулицями Парижу повинні розгулювати чоловіки у найстильніших нарядах і жінки у найбільш вишуканих сукнях світу. Саме Франція вважається законодавицею світових трендів у сфері моди. Здається, не дарма існує таке поняття, як французький шик, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Так, найвідоміші модельєри були саме французами, але наші земляки, потрапивши на батьківщину Ейфелевої вежі, щиро дивуються, коли бачать довкола себе дещо інше.

Адже у нас часто думають, що чим більше яскравих аксесуарів, блискіток, квіточок і оголених частин тіла, тим краще, забуваючи, що є таке поняття, як «вульгарність». Звичайно, на французьких вулицях, як і в будь-якій країні можна побачити все, що завгодно. Проте, якщо уважно придивитися, можна помітити ті маленькі тонкощі, з яких складаються індивідуальність і стиль француженок.

Француженка одягається так, щоб ніхто не помітив, що вона дуже старалася. Кольорова гама найчастіше пастельна. Багато хто надає перевагу відтінкам сірого.  Істинно французький стиль не має на увазі рабського наслідування моді. Жінки там не розгулюють вулицями у вечірніх сукнях, обвішані прикрасами.

Навпаки – для нас французький стиль здається дивакуватим. Це можуть бути широкі штани, джинси, накидки, що не підкреслюють, а приховують фігуру. Для них в одязі важливими є комфортність і доречність. Все повинно бути просто і зручно • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост