Закарпатка відновила цноту, щоб вийти заміж за араба, а потім пошкодувала

Що робити дівчині, якщо вона закохалася в студента-іноземця, де закони інші і жінка до шлюбу не має права мати жодних зв’язків… при цьому вона з закарпатського села, де також дошлюбні стосунки засуджуються. Але у неї був хлопець і вона вже давно не дівчина, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Наталія з Тячівщини з дуже побожної родини. Її виховали затурканою і батьки з нею ніколи не говорили про секс. Коли дівчина поїхала вчитися в Ужгород, одразу ж закохалася в однокурсника. Коли він запропонував інтим, не вагаючись погодилась. Утім після цього він її кинув. Потім був інший, далі ще один і ще… Наталія так тішилася свободою, що переспала з 12 хлопцями за рік. Добре ще що не завагітніла, бо сама не знає, як би це пояснила батькам….

Вона насолоджувалась навчанням  раділа, що в чужому місті її ніхто не контролює. На другому курсі дівчина познайомилася з Саїдом з Лівії. Хлопцю вона одразу сподобалась, але до ліжка він її не тягнув. Вони зустрічалися приблизно три місяці, коли нарешті запитав, чи вона незаймана. Наталія збрехала. На той час їй здавалося, що вона вже по вуха закохана у хлопця, який дарував їй щедрі подарунки.  Їй хотілося за нього заміж. Але Саїд розповів, як у них суворо ставляться до того, чи наречена є незайманою… Тоді Наталія зрозуміла, що пропала. Вона поступово почала віддалятись від Саїда, однак її все одно тягнуло до нього. Певний час вони навіть не спілкувались і дівчина знову пустилась у всі тяжкі…

Однак пристрасть була сильною і врешті-решт пара знову почала зустрічатись. Тоді Наталія зрозуміла, що їй потрібно зробити операцію з відновлення цноти. В Ужгороді такі робили у приватних клініках. Гроші у неї були, бо вона підробляла перекладачем і взагалі перевелась на заочне навчання, а спеціаліста довго не потрібно було шукати.

Так вона знову стала дівчиною. Батьки звістці про те, що донька виходить заміж за араба не зраділи, навпаки – у батька стався серцевий напад, а мати за три місяці безперестанку плакала. Та у своєму рішенні дівчина була непохитною.

Після закінчення навчання пара поїхала на батьківщину Саїда і там зіграла велике пишне весілля. Наталя була щасливою… але недовго. Вдома чоловік став зовсім іншим. У всьому жінку обмежував, не дозволяв самій навіть із хати виходити. Наталія розуміла, що потрапила до пастки… а ще й завагітніла.

Маленька 9-річна сестра Саїда стала її єдиною подругою. Дівчинка розповідала їй про звичаї та давала поради, як поводитись. Саме вона й порадила Наталії втікати з Лівії, поки Саїд не дізнався, що вона носить під серцем його дитину.

Так вона і зробила. Коли чоловік на кілька днів поїхав до іншого міста, вона втекла з дому і повернулася на Закарпаття.

Звісно, порвати з чоловіком було дуже непросто. Він таки дізнався, що дружина вагітна і хотів відібрати дитину після народження. Але батьки Наталії переконали його, що вона зробила аборт і не хоче з ним бачитися, що шкодує про шлюб і не може українка жити в таких умовах, де жінка сприймається за ніщо.

Відступати Саїд не хотів дуже довго. Та правдами-неправдами Наталії вдалося розлучитись і назавжди викреслити його зі свого життя. Вона народила хлопчика, якого назвала Степаном. Зараз йому вже п’ять років і незабаром він піде до школи. Наталія вийшла заміж за односельця Василя, народила від нього доньку Марічку і зараз живе в Ужгороді.

Вона вирішила розповісти свою історію, аби застерегти за карпаток від подібних ситуацій, бо впевнена, якби хтось свого часу їй підказав, що не варто зв’язуватися з Саїдом, вона б не наробила так багато помилок і не пройшла б через сім кіл пекла у Лівії • Більше життєвих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост