Гороскоп від закарпатської ворожілі Цилі. 19 – 25 квітня 2021 року. Здоров’я, любов, гроші

Циля – закарпатська ворожіля, яка живе під густим пралісом. Від природи вона отримує свою силу та мудрість. У горах вона ближча до неба, що дає їй ясність думок. Ворожка запропонувала газеті ЯСНО унікальний гороскоп, складений не лише за рухом зірок, але й за сприяння стихій, за допомогою яких вона лікує та передбачає майбутнє. Такий гороскоп ви не знайдете більше ніде.

ОВЕН

Овнам не варто покладатися лише на свої сили. Астрологи рекомендують заздалегідь обзавестися могутніми союзниками. Тільки так ви зможете змінити будь-які негативні обставини на шляху до заповітних цілей. У фінансовій сфері варто бути обережним і не приймати поспішних рішень – високий ризик того, що приваблива перспектива швидкого збагачення, обіцяна вам малознайомою людиною, виявиться на перевірку лише міражем. А ось для реалізації стартапів, продуманих з давніми друзями, настав самий вдалий час.

ТЕЛЕЦЬ

Тельцям варто трохи зменшити темпи і проаналізувати поточні справи. Цілком можливо, що ви вже деякий час женетеся за ілюзіями, нехтуючи дійсно гідними цілями. В робочому колективі триматися насторожі: зараз як ніколи високий ризик конфліктів і сварок. Важкі часи штовхають ваших колег на пошуки будь-яких методів виживання, навіть самих низинних і підступних. У першій половині місяця доведеться стримати свої бажання і скоротити витрати. До речі, вам доведеться зробити нелегкий вибір – втратити позичені гроші або давнього товариша.

БЛИЗНЮКИ

Вам пора виховати в собі практичність. Зазвичай неекономним Близнюкам доведеться зрозуміти, що життя – це не вічне свято, в якому немає місця турбот і клопотів. Доведеться приміряти на себе роль працьовитого мурашки з байки, щоб нарешті просунутися на професійному терені. При цьому варто пам’ятати про необхідність віддавати борги: колеги та друзі вишикуються в чергу за допомогою, сподіваючись на фінансування та підтримку.

РАК

Ракам доведеться попрощатися зі своїм везінням. На цьому тижні потрібно ґрунтовно попрацювати, щоб завоювати прихильність долі. В іншому випадку вам загрожує погіршення взаємин з керівництвом і різка втрата фінансових потоків. Якщо вже задумали витратити гроші на відпочинок, вибирайте не поїздки, а прогулянки парками, скверами та до річки чи озера.

ЛЕВ

Для Левів настав час, коли їх погляд повинен бути спрямований тільки вперед. Не озирайтеся і не шкодуйте про скоєне, адже час, як відомо, неможливо повернути назад. Але це не означає, що потрібно ставитися до всього що відбувається в житті несерйозно. Доля обіцяє дати Левам кілька важливих уроків, які повинні принести хоч трохи смирення в їх егоїстичну і напористу натуру. Зараз не варто залишати без контролю свої бажання. Цілком можливо, що ви всерйоз захопитеся азартними іграми і розтратите сімейний бюджет або робочого фонду. Само собою, вам не уникнути публічного осуду і скандалів.

ДІВА

Вам  час навчитися тримати свою природну прагматичність. Хоча б зрідка візьміть на себе роль уважного і співчуваючого слухача — навіть у тому випадку, якщо ви вважаєте такі розмови марною тратою часу. У професійній сфері Дів чекає серйозне зростання. Нарешті вам трапиться проект, гідний вашої енергії та амбіцій!

ТЕРЕЗИ

На Терези чекає тиждень, повний сил і енергії. Що ж, вам це знадобиться, щоб встигнути виконати всі заплановані справи і відвідати всі вечірки, на які вас будуть запрошувати із завидною регулярністю. Навіть ті Терези, які давно покинули студентську лаву, відчують себе першокурсниками, готовими танцювати і веселитися до самого ранку. Однак все це загрожує перевтомою, так що не забувайте приймати вітаміни і добре харчуватися. На роботі можуть виникнути питання, пов’язані з документарними перевірками. Терезам , які працюють у фінансовій сфері, варто підчистити можливі огріхи і зайнятися попереднім аудитом.

СКОРПІОН

Час перевірити силу вашої інтуїції, так що ні в якому разі не нехтуйте порадами внутрішнього голосу і керуйтеся своїми передчуттями. Зараз як ніколи високий ризик стати жертвою шахрайських схем. Це, насамперед, стосується питань придбання товарів через Інтернет. Уважно читайте відгуки та перевіряйте продавців. Тиждень успішний для Скорпіонів, зайнятих на ниві підприємництва: швидше за все, ви зможете укласти кілька вигідних угод і знайдете нового постачальника з хорошими умовами.

СТРІЛЕЦЬ

На цьому тижні варто зменшити темп і проаналізувати здобутки минулих періодів, якщо співвіднести їх із затраченими зусиллями. Якщо є така можливість, візьміть коротку відпустку і хоча б на тиждень поїдьте на природу, щоб віддатися ледачому валянню під деревами. У разі, якщо начальство вирішить, що вам потрібно залишитися на робочому місці, не вплутуйтеся в нові проекти – лаври все одно дістануться іншим. Сімейні відносини будуть характеризуватися гармонією, але лише в тому випадку, якщо ви будете стримувати своє бажання чіплятися до дрібниць.

КОЗЕРІГ

Для Козерогів настане самий складний період у налагодженні особистих взаємин. Вам може здатися, то навколишні вперто не бажають йти назустріч, зациклившись на своїх проблемах. Однак вас варто пошукати причину в собі. Цілком можливо, що не останню роль у конфліктах і сварках грає ваше самолюбство і егоцентричність. Тиждень буде непоганий для Козерогів, зайнятих фрілансом. Після довгого застою вам нарешті вдасться зрушити справу з мертвої точки і навіть заробити пристойну суму. Якби Вам не хотілося спустити цю суму на розваги, краще відкласти гроші в скарбничку – в майбутньому вам не зашкодить запас фінансової міцності.

ВОДОЛІЙ

Зірки кажуть, що лише робота в команді зможе принести у ваше життя успіх і грошові надходження. Будь-які індивідуальні проєкти краще залишити на потім. Цілком можливо, що протягом місяця вам доведеться відправитися в тривале відрядження, так що готуйтеся до постійних переїздів і ночівлі у готелях. Однак все це сприятиме подальшому розвитку кар’єри та поповненню вашого гаманця. До речі, саме в дорозі зірки обіцяють Водоліям доленосну зустріч, яка може закінчитися не просто романом, але і переїздом в іншу країну або місто.

РИБИ

Вам доведеться затягнути пояс тугіше і відмовитися від безлічі витрат заради кращого майбутнього. Все, що роблять Риби на цьому тижні, не принесе миттєвих результатів, але цей період варто витратити на формування надійної основи на літо. Звичайно, вам захочеться опустити руки і вдатися до смутку, але цього робити не варто. У робочому колективі постарайтеся не висовуватися – начальник не надто задоволений поточним станом справ і шукає, на кого б зірватися. Цілком можливо, що ваш офіс очікують значні ротації • Повний гороскоп читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост