Закарпатець розповів, чому нерідко у Франції сприймають українок за повій

Жінки досить заощадливі і заробляють не настільки багато, як нам здається. Тож мало котра з них може собі дозволити купити гарну річ із нової колекції в бутику. Переважно вони чекають розпродажів і купують одяг зі старих колекцій. Єдине, на чому французи не заощаджують – це взуття. Хоча побачити жінку вдень на високих підборах на вулицях важко. Найчастіше вони вибирають сандалі чи туфлі на суцільній підошві, або кросівки, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Інша річ – вечір. Вечеряти у Франції люблять ходити у ресторани. От тоді жінка може і підфарбувати очі та губи, і одягнути щось більш елегантне за нашими поняттями.

Цікаво, що фарбуються француженки зовсім не так як закарпатки та й українки загалом. Косметику на їхньому обличчі навіть важко помітити. Очі вони підкреслюють переважно тінями, а губи – помадами світлих відтінків. Ніяких трьох кілограмів шпаклівки на них немає! Виглядає це дуже стильно. Наші ж дівчата навіть у Франції виходять на прогулянку у коротких вузьких спідницях та із глибоким декольте, із пурпуровими чи бордовими губами, на очі наносять товстий шар підводки, тіні, на щоки рум’яна. Французи думають, що це повії… їм важко зрозуміти, чому  нашим землячкам у такому вигляді здається, що вони модні.

Волосся практично у всіх француженок підфарбоване, але так, щоб поліпшити свій натуральний колір. Шатенки і брюнетки не відбілюють його, а блондинки на затемнюють і не стають рудими чи чорноволосими. Фарба для волосся, як і косметика, використовується «тон в тон». Це робить волосся більш доглянутим, а «штучність» при цьому не кидається в очі. З довгим волоссям парижанки ходять рідко, більшою мірою дівчата і жінки мають довжину волосся трохи нижче плечей • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост