Моя гаряча 64-річна бабуся отримує більше уваги, ніж я, із нею хочуть познайомитись молоді хлопці

64-річна Леслі Максвелл з Мельбурна має майже 60 000 підписників в Instagram, де вона публікує знімки своїх фітнес-тренувань, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Вона не любить нічого більше, ніж відвідувати спортзал зі своєю 19-річною внучкою Тією, яка зізнається, що її бабуся складає їй певну конкуренцію, коли справа стосується чоловіків.

«Оскільки бабуся виглядає приголомшливо для свого віку, їй приділяють великої уваги чоловіки»,  – зізнається Тіа.

“Я сприймаю все як комплімент, дуже приємно, що вони навіть слідують за мною, – додає Леслі. – Тим хлопцям по 18 років і мене просто дивує, що вони надсилають мені дуже відверті оголені фотографії»

Та якщо Тіа з великим задоволенням підтримує свою бабусю, дочка Леслі, Ванесса, яка не так цікавиться фітнесом, менш задоволена стилем життя матері та тим, що вона виставляє свої знімки в Інтернеті.

«Моя мати схожа на мою дочку-підлітка. Те, що вона робить, виглядає смішно», – запевняє вона

Та Леслі байдуже, що доньці не до вподоби те, від чого у неї самої захват.

«Доньку найбільше дратує, що я показую себе людям у відкритому одязі. Я справді займаюся фітнесом, тому завжди в тренажерному залі на мені мінімум одежі, але я також беру участь у змаганнях, тому звикла бути на сцені в маленькому бікіні. У мене немає проблем поділитися цим. Я не соромлюся свого тіла. Я повинна бути продуктом того, у що вірю. Чому бути старим і хворим у віці за 60 комусь здається нормальним, а сяяти здоров’ям і відчувати себе на вершині світу – для когось звучить дивно. Я буду робити те, що мені подобається!» – запевняє Леслі • Більше життєвих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост