Чому під час карантину людей масово заганяють у Інтернет

Так-так, це правда. І не лише дітей, які на дистанційному навчанні без гаджетів не можуть обійтися…. Але й дорослі під час карантину, не маючи чим зайнятись, усе більше і більше часу проводять перед моніторами чи з телефонами.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Газета ЯСНО вже неодноразово писала про те, як опромінення від телефонів та комп’ютерів шкодить здоров’ю.  Це і проблеми з очима, і викривлення хребта, і порушення сну, і біль у суглобах, і ожиріння від малорухливого способу життя, а як наслідок – ті ж проблеми з серцем та судинами.

З часом наслідки цих обмежень дадуть про себе знати і рекомендації наших міністрів та чиновників призведуть до ще більших хвороб. Хіба не дивно, що зараз смертність від ковіду найвища у багатих країнах – у США та Європі, де розвинена медицина, є надсучасне діагностичне обладнання, найбільше різноманітних ліків… Де той же Інтернет був набагато раніше, ніж у нас. Відомо ж що опромінення вбиває імунну систему, а ліки – це великий бізнес, який зараз процвітає. Та якби у Інтернеті не поширювалося стільки страшилок, на 80 відсотків хворих, скоріш за все, було б менше… бо люди живуть у паніці та страху і найчастіше заражаються ковідом ті, хто від нього найбільше боїться. Як кажуть, думки матеріальні. І це не вигадка, це нині доводять вчені • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост