30-річний водій наїхав на 64-оічного велосипедиста на Тячівщині. Чоловік загинув


За фактом смертельної автопригоди, що трапилася на Тячівщині, слідчі поліції відкрили кримінальне провадження. Транспортні засоби поміщено на спецмайданчик. Проводиться досудове розслідування

Вчора, 18 квітня, близько 17:00, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автомобільному мосту між населеними пунктами Тересва-Бедевля Тячівського району. В аварії загинув велосипедист.

На місці автопригоди працювала слідчо-оперативна група районного відділу, слідчі Головного управління поліції Закарпаття та експерти. Поліцейські попередньо з’ясували, що 30-річний водій автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter» рухався у напрямку села Бедевля, у цей час по проїзній частині у зустрічному напрямку йшов пішохід, який, намагаючись сісти на велосипед, втратив рівновагу та впав під заднє колесо автомобіля. 

Внаслідок автопригоди 64-річний чоловік, житель селища Тересва, отримав травми, несумісні з життям та помер на місці події.

Водія транспортного засобу освідчили – за кермом чоловік перебував тверезий. 

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого) .

Автомобіль та велосипед поміщено на спецмайданчик Тячівського районного відділу поліції. Досудове розслідування справи триває, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області. 

ЗакарпатПост