Дівчина хотіла зняти відео з вогнем, щоб виставити в Інтернеті, але раптом усе її тіло спалахнуло

23-річна танцівниця Еббі Квіннен емоційно розповіла, як боялася, що вмирає, коли вони відчайдушно боролася, щоб загасити полум’я, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Вона вперше розповіла про своє страхітливе випробування під час трюку, призначеного для соціальних мереж, який пішов неправильно і залишив у неї опіки третього ступеня, що вимагало трансплантації шкіри.

Про неї написала британська газета thesun.

Еббі, відчайдушно намагаючись стримати сльози, розповіла про страшну пригоду: «Ми з Ей Джеєм хотіли зробити відеоролик для шанувальників, який можна подивитися вдома. Це мало бути  популярне відео в Інтернеті, тому ми проводили тестовий запуск на кухні, який я збиралася зняти. Та раптом моє волосся загорілося, за лічені секунди полум’я поширилося на маківку, і тіло спалахнуло. Це був такий шок, що важко передати. Я кричала, панікувала, опустилася на підлогу і котилася, щоб спробувати загасити вогонь. Я бачила, як моє життя спалахнуло на очах. Я ніколи не думала, що щось подібне станеться зі мною. Перше, що я спитала свого хлопця: «Чи буде моє обличчя в порядку? Ти все ще любиш мене?» Я тремтіла від жаху»

Стрес від інциденту призвів до того, що дівчина не могла спати і їсти, їй потрібно було приймати 27 таблеток на день, щоб впоратися з болем.

Трагедія сталася у Лондоні у квартирі 26-річного Ей Джея. Пара хотіла зняти відео про те, як розрізати скляну пляшку навпіл, щоб використовувати її як вазу.

Ризиковий трюк передбачав занурення мотузки в горючий хімікат, обмотування її навколо пляшки та підпалювання.

Спроба зробити це закінчилася тим, що пляшка підірвалась, а волосся та одяг Еббі загорілися.

 «Як тільки Ей Джей запалив полум’я до мотузки, вогонь раптово спалахнув усюди, – пригадала дівчина. – Я кинувся на підлогу, а він бігав з мокрими рушниками, щоб накрити мене. Я глянула на підлогу і побачила на ній своє випалене волосся. У мене був жах. Нам довелося відрізати ножицями одяг, який я мала на собі, бо він прилипав до шкіри, яка вкривалася пухирями».

Еббі отримала опіки другого ступеня обличчя та опіки третього ступеня тіла, через що їй провели три операції з трансплантації шкіри • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост