Я був єдиною дитиною, але пройшов тест ДНК і виявив, що у мене 30 братів та сестер

Якщо ви хочете дізнатись більше про свій рід, то тест на ДНК походження, безсумнівно, допоможе.

Але в рідкісних випадках це може розкрити деякі давно загублені сімейні таємниці – як нещодавно трапилося з хлопцем Енді Набілом, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Енді взяв участь у тренді TikTok, де люди ділились найдивовижнішими речами, які виявили після проходження ДНК-тесту.

І хлопець вирішив долучитися й зробити тест. Раніше батько Енді сказав йому, що він має  французькі та англійські корені.  Але, пройшовши тест на ДНК, виявилося, що ірландські гени в ньому переважають найбільше в оцінці національної приналежності.

Потім додаток поєднав Енді з найближчими членами сім’ї – і в розділі «батьки / дитина» поруч із мамою було ім’я, яке хлопець не впізнав.

Він пожартував: «Хто це, блін, це? Це не мій тато».

Утім невдовзі Енді стало відомо, що його біологічним батьком є донор сперми і він має у Мексиці 15 братів та сестер, про яких і гадки не мав раніше.

«Я прокинувся кілька днів тому, думаючи, що я у батьків єдина дитина, і тепер дізнався, що це не так», – зазначив хлопець.

Одного з братів він уже відшукав і зараз планує знайти усіх інших.

«Це було найдивовижніше, що я коли-небудь переживав у своєму житті», – переконує Енді • Більше життєвих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост