Величезний ведмідь дбайливо охороняв 3-річного хлопчика, який заблукав у лісі

Це той випадок, коли звір проявив людяність. Величезний ведмідь не заподіяв шкоди беззахисному дитинчаті, а дбайливо зігрівав його під час холодних ночей в лісі. Завдяки доброму ведмедюзі, хлопчик залишився живий, а його близькі вдячні клишоногому, який зберіг їх синочкові життя, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Трирічний хлопчик заблукав у лісі і пробув там два дні, перебуваючи під надійним захистом гігантського ведмедя.  Маленького Кейсі Хетеуея з Північної Кароліни оголосили як такого, що вижив після того як загубився в лісі при мінусовій температурі.

Малюк розповів  своїй сім’ї і поліції, що йому весь цей час допомагав співчутливий ведмідь, який постійно знаходився біля нього. Рятувальники знайшли хлопчика в густих заростях, замерзлого і мокрого, але живого і неушкодженого, в четвер увечері. Він пропав у вівторок, коли погода була настільки поганою, що пошуки довелося призупинити.

Можливо, хлопчак придумав розповідь про клишоногих, але це не має значення, – адже в цих лісах, які є домом для великої кількості бурих ведмедів, така допомога стала рятівною. Шериф округу Крейвен, Чіп Хьюз, розповів цю історію за словами знайденого хлопчика.

Розповідь про дивовижне спасіння свого племінника опублікувала на своїй сторінці в Фейсбуці його тітонька Бреанна Хетеуей: «Бог послав йому ведмедика, щоб той охороняв його. Бог добрий. Дива трапляються”.

Шериф розповів, що хлопчик повинен був грати з двома іншими дітьми в дворі біля будинку своєї бабусі в Ернуле, але не прийшов додому разом з ними.

Через погані погодні умови при температурі нижче нуля, і через те, що Кейсі не був тепло одягнений, поліція і рятувальники використовували в пошуках вертольоти, дрони, залучили кінологів з собаками, дайверів і сотні волонтерів. У цей час вітер і дощ настільки посилилися, що місцева влада наказала волонтерам припинити пошуки. Хлопчикові вдалося вижити посеред густого лісу і крижаного холоду. Обійми ведмедя стали рятівною соломинкою, яка витягла його з лап неминучої смерті від переохолодження. Ця ведмежа послуга врятувала хлопчикові життя • Більше цікавих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост