Кого шукають закарпатські роботодавці

Про це ми поцікавились у популярній на Закарпатті газеті «Робота гроші».

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Вакансій останнім часом стало менше, але вони є і знайти роботу вдома цілком можливо. Наприклад, садовий центр в Ужгороді шукає продавця консультанта і готовий йому платити 12 тисяч гривень щомісяця. Також виробники продуктів за 15 тисяч на місяць шукають менеджера з продажу, бухгалтеру компанія готова платити 6100 гривень на місяць, Нова державна служба прийме на роботу головного спеціаліста відділу за 5300 гривень на місяць. Торговельна компанія готова платити територіальному менеджеру 35 тисяч гривень, а готельно-оздоровчий комплекс бармену – 8 тисяч, адміністратору – 12 тисяч.

З’явилися останнім часом і вакансії в Інтернеті. Наприклад, директору онлайн-магазину пропонують  12 тисяч гривень заробітку, плюс відсоток із продажу,  за роботу в Інтернеті на дому дають 10200 гривень на місяць, оператору Інтернет-магазину заплатять 10900 гривень, а менеджеру – 10300.

Із настанням весни з’явилися і сезонні вакансії. Скажімо, за роботи з благоустрою і озеленення роботодавці готові заплатити 10500 гривень, будівельникам – від 28 тисяч гривень, різноробочим – від 18 тисяч гривень.

Також закарпатцям пропонують роботу швачок, електриків, заготівельників, операторів виробництва, продавців, кухарів, комплектувальників, комірників, вантажників, кредитних експертів, операторів комп’ютерного набору, перукарів та масажистів.

А ще на підприємствах області спостерігається гостра нестача робочої сили за робітничими професіями. Там потрібні в’язальники схемних джгутів, комплектувальники радіодеталей та елементів, монтери кабельного виробництва, верстатники деревообробних верстатів та інші працівники.

Так що, робота є… інше питання, скільки за неї платять • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост