Дочка покусала собаку мого співмешканця і він мене кинув

Що робити, коли чужі діти і чужі собаки не можуть вжитись у одному будинку. Між парою ніби і є пристрасть, але стосунки руйнує буденщина. До газети ЯСНО написала закарпатка Євгенія. Жінка просить поради, бо не знає, що робити.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Деколи батьки скаржаться, що собаки кусають їхніх дітей. Але в нас вийшло все з точністю до навпаки. У нас у хаті ніколи не було домашніх тварин, я їх не люблю, не може їх терпіти і моя 12-річна донька. Та після розлучення з чоловіком, який пішов із родини, бо знайшов іншу, у мене з’явилися нові стосунки.

Мені 37 років, Петру – 42. Ми ніби чудово розумілися і прожили разом два роки. Я навіть хотіла від нього народити сина, але не вийшло, бо він пішов.

Справа в тому, що моя Аліса і його Джек ніяк не могли знайти спільної мови. Донька справді знущалася над собакою, била його і не раз кусала йому вуха. Джек – лабрадор, тварина мирна і все покірно терпів. Але кілька разів свідком знущань ставав Петро. Спочатку він гарно просив Алісу більше ніколи не робити такого, поті, коли все повторилось, почав на неї кричати…. Згодом зробив справжній скандал і пригрозив, якщо ще раз побачить, що вона ображає його друга, не відповідає за свої дії. Ні, доньку він не бив ніколи… але до неї не доходило. Нещадавно вона просто напала на Джека, збила його і покуса…  Петро все бачив на власні очі. Він став бурим…. Це його несамовито розлютило, але він ні мені, ні їй не сказав ані слова, просто зібрав речі і пішов. Більше ні на телефонні дзвінки не відповідає, ні не відчиняє мені двері, коли приходжу перепросити. У соцмережі мене заблокував і я не маю можливості з ним ніяк поговорити.

Біла в тому, що мені без нього погано, я його кохала. Уже минуло більше місяця. Із дочкою наші стосунки зіпсувались зовсім, але її розумію. Сама не можу терпіти собак. Із Джеком змирилася тільки заради коханого чоловіка.

Чи можемо ми помиритись? А може нам не варто взагалі бути разом? Поральте, будь ласка • Більше цікавих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост