Закарпатець вкрав від мешканця сусіднього села мотоцикл і розібрав на деталі, аби продати

У селі Білки Хустського району місцевий мешканець викрав у свого односельця мотоцикл «Forte». У результаті роботи дільничного офіцера поліції злочин швидко розкрили. Фігуранту справи  вже повідомлено про підозру 

Днями до поліцейських Іршави звернувся мешканець сусіднього села Білки. Чоловік розповів, що із підсобного приміщення його будинку хтось викрав мотоцикл.

Участь у розслідуванні злочину взяла дільничний офіцер поліції села Білки.  Саме поліцейська встановила слід від коліс викраденого мотоцикла та розшукала зловмисника за місцем його проживання. 

Під час огляду господарської прибудови поліцейська виявила приховані деталі, схожі на запчастини викраденого мотоцикла. Пізніше з’ясувалося, що це запчастини саме від викраденого мотоцикла, який чоловік розібрав, щоб  якнайшвидше приховати сліди злочину і в подальшому продати деталі.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України. Чоловікові вже повідомлено про підозру в скоєнні злочину. Також вирішується питання про обрання чоловікові запобіжного заходу, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

ЗакарпатПост