В Ужгороді посеред вулиці викрали місцевого лікаря: деталі інциденту

У поліції повідомили, що інформація щодо викрадення лікаря в Ужгороді не підтвердилася.

В Ужгороді увечері 27 квітня викрали місцевого медика Володимира Сабадоша. Пізніше його знайшли правоохоронці, але потерпілий не став заявляти про злочин до поліції.

Інцидент трапився приблизно о 19:30 на вулиці Володимирській. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола у своєму Telegram-каналі(щоб подивитися фото, доскрольте новину до кінця), пише Обозреватель.

За його словами, декілька невідомих схопили чоловіка, який йшов вулицею, і силою заштовхали в чорний позашляховик Toyota.

Викрадення трапилося на вулиці Володимирській в Ужгороді

Очевидці викликали правоохоронців, описавши автомобіль викрадачів із зазначенням номерних знаків. У місті було оголошено план-перехоплення. У підсумку автомобіль викрадачів і лікаря знайшли на околиці Ужгорода, на місці працювала поліція.

Чоловіка заштовхали в чорний позашляховик Toyota

Пізніше журналіст уточнив, що викраденим виявився Володимир Сабадош – лікар-реабілітолог, який зазвичай працює із футболістами. На Facebook-сторінці в чоловіка зазначено в графі “місце роботи” ФК “Ужгород”.

Поліція ввела в місті план-перехоплення

“Джерела у футбольному клубі заявили, що в Сабадоша нібито були борги. Чоловік відмовився від усіх претензій до викрадачів і не має наміру писати заяву в поліцію”, – додав Глагола.

Викраденим виявився місцевий медик
Розшукуваний автомобіль і викраденого лікаря знайшли на околиці Ужгорода

І як стало відомо пізніше, інформація щодо викрадення лікаря в Ужгороді не підтвердилася

Співробітники поліції Ужгорода проводять перевірку інформації про викрадення людини в Ужгороді. Попередньо встановлено, що повідомлення про злочин не відповідає дійсності

27 квітня до поліції надійшло повідомлення про викрадення людини в місті Ужгород. Зі слів заявниці, до реабілітаційного центру прийшли невідомі осіби, які почали сварку з лікарем-реабілітологом, який працює в центрі. Після словесної перепалки невідомі сіли до чорного позашляховика та разом з лікарем, який виїхав на власному авто, поїхали у невідомому напрямку.

На території області було введено оперативний план «Сирена».

Невдовзі автомобілі та всіх учасників події  поліцейські розшукали біля ресторанного комплексу на околиці Ужгорода. Під час спілкування медик заперечив факт його викрадення та запевнив, що жодних претензій ні до кого не має. Зі слів чоловіка, заявниця, очевидно, неправильно зрозуміла ситуацію. Повідомлення про викрадення людини не знайшло свого підтвердження.

Поліцейські продовжують перевірку даного інциденту.

ЗакарпатПост