Шукаю жінку, яка готова любити мою маму більше, ніж мене

Що робити чоловікові, коли в кожної з його жінок не складаються стосунки з його матірю? Хто винен у ситуації і як йому бути. До редакції газети ЯСНО написав закарпатець Максим. Чоловік просить поради від читачів.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Мені 47 років і я досі шукаю жінку. Заробляю я добре, маю великий будинок, машину і все необхідне для життя. Є, щоправда,  одне «але», яке не влаштовує жінок. Живу я з мамою і не хочу взагалі жити без неї. Вона виховала мене сама, бо рано розлучилася з батьком, уклала в мене всю свою душу, тож я їй дуже вдячний і до кінця її життя буду піклуватися про неї.

На жаль, характер у мами не подарунок… та ще й ревнує мене до всіх, із ким я починаю жити. На жаль, жодна з моїх жінок ніколи полагодити з нею не могла… а їх у моєму житті було багато. Мав більше 10 співмешканок і тричі офіційно був одруженим.

Не розумію чому ні одна не хоче прийняти маму такою, як вона є, усі нарікають, що вона повчає їх прибирати, куховарити, дає поради, як поводитися зі мною… чому це так їх дратує, адже мама життя прожила і краще за них усе знає?!

Деколи, щоправда. Буває агресивною. Коли жінки не хочуть робити так, як вона каже, кричить, може навіть вдарити. Але ж вона старша і їй потрібно вибачати все. Я ж вибачаю і поважаю її!

Чому жінки цього ніяк не можуть второпати? Чому кожна ставить питання ребром: або вона, або мама і потім врешті-решт усі від мене йдуть.  Якщо обирати між жінкою та мамою, я завжди обираю маму. Бо вона мені дала життя, а жінка нині одна, завтра інша. Це вони повинні запам’ятати.

Але все ж… мама стара, їй 71 рік… і я не знаю, скільки ще проживе. Тож мені хотілося з якомога скоріше знайти собі нову дружину, аби мама перевірила її, аби зрозуміти, чи вона справді готова зі мною жити. Та вже навіть не знаю, де шукати. Містечко у нас невелике і мої колишні розпустили за мене багато поганих чуток… Тепер дівчата обходять мене десятою дорогою. Порадьте, будь ласка, що мені робити • Більше цікавих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост