Схопила за чуба і трусила головою: на Закарпатті вчителька агресивно “виховувала” школяра

На Закарпатті вчителька молодвідомляєших класів схопила учня за волося і почала трясти його головою за начебто погано виконану класну роботу. Педагогиня підвищила голос на школяра і агресивно поводилася, повідомляє ТСН

Відповідне відео з уроку надіслав редакції ТСН.ua знайомий батьків, чиї діти навчаються у цій школі. За його словами, на кадрах вчителька однієї з шкіл, що в Рахівському районі. На вигляд дітям 9-10 років.

“Вона неодноразово застосовує подібні методи навчання”, – розповів він.

Відео На Закарпатті вчителька схопила за волося і почала трусити учнем

На Закарпатті вчителька молодших класів агресивно навчала учня. Педагогиня підвищила голос на школяра і, схопивши його за волосся, почала трусити ним. Джерело: Богдан Плотніков

У поліції Закарпаття ТСН.ua розповіли, що з приводу цього випадку до них ніхто не звертався, утім співробітники виявили інцидент під час моніторингу соцмереж і зареєстрували подію через рапорт. Також у поліції підтвердили, що випадок стався у Рахівському районі.

“Співробітники вже встановили, що це за школа, який клас і особу вчительки. Будуть проводити перевірку і відповідно під час неї будуть визначати правову кваліфікацію цієї події”, – розповіла нам речниця поліції Закарпатської області Ганна Дан.

Відео тут

https://1plus1.video/video/embed/LtSKOfjC

ЗакарпатПост