Заради хвальби перед іншими жінки наражають на небезпеку життя своїх дітей

Дарина Калинич розміщувала у Facebook кожну мить свого життя. Жінка все фотографувала на телефон і ділилася з друзями фотографіями. Весілля, а потім вагітність та народження дитини  стали для неї особливо яскравими сторінками, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

28-річна мама розміщувала у соцмережі  кожну мить свого життя, від першого удару серця Камілли у своїй утробі, до перших кроків дитини. Потім – хрестини, перший день народження, перший день у садочку, перше свято…

«Фото доньки набирають більше лайків, ніж будь-які інші фотографії!» – раділа Дарина і вдоволено відповідала на коментарі захоплених знайомих та незнайомих людей.

А потім донька пішла до школи. Перший дзвінок, Новий рік, свято Букваря, останній дзвінок… Телефон жінки містив тисячі фотографій. Найкращі з них опинялися на Facebook. До четвертого класу дитина без слів позувала матері, та потім почала просити видалити деякі фото. Це Дарині не сподобалось і вона так само публічно почала обговорювати поведінку доньки у Інтернеті.

«Ви лише уявіть! Моя дитина почала права качати! Каже, щоб я почистила папку з її фотографіями! Це курча курку учить! Та я її народила, я і вирішуватиму, які фото показувати іншим, а які ні! – написала невдоволена матуся. Після цього прірва між нею та донькою стала ще більшою.

Дарина і далі робила своє, а дитина нерідко плакала. Зараз Каміллі 14. Два роки тому у родині Дарини почалися непорозуміння і з чоловіком вона нещодавно розлучилася. Яким же було здивування матері, коли на суді Каміллу спитали, із ким вона хоче жити і дівчинка вибрала батька.

Та найцікавіше те, що сказала дитина-підліток, аргументуючи своє рішення:

«Мама ніколи не рахується з моєю думкою. Вона – егоїст. Заради лайків у Facebook вона піднімає мене на сміх. Та ще якби була блогером і заробляла на цьому, я б її могла зрозуміти. Але вона це робить просто так, при цьому принижуючи почуття інших. Вона просто схиблена на своїй красі, але їй байдуже, що на фото я розпатлана чи брудна, що щойно вилізла з ліжка чи вийшла з кухні, де  щось готувала. Батько ніколи так не поступав зі мною і мені з ним простіше!»

Звісно, у соцмережі Дарина після цього закатала істерику і так само публічно почала обливати брудом і чоловіка, і доньку.  І так робить не вона одна • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост