АНОНС. Із переведенням пенсій у банки держава більше втратить, ніж заощадить

Зараз газетам виживати непросто. Деколи вони навіть не доходять до читачів і люди, не розуміючи у чому справа, звинувачують газетярів. Однак їхньої провини в цьому немає, просто існує ряд причин, які від редакцій не залежать. Передусім це постійне реформування Укрпошти і через це – непорозуміння з людьми, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Але ще більшого галасу наробило переведення пенсій з пошти до банків, що очікується на вересень.

 «Заохочення отримання пенсіонерами грошей  на банківські картки призводить до втрати комунікацій мешканців з листоношами, не стає можливості запропонувати людям передплачувати пресу», – переконує директор департаменту поштових послуг «Укрпошти» Сергій Гречко.

Підтримує таку думку і генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський.

Він переконаний, що нещодавно прийнята Постанова Уряду про переведення пенсійних виплат на картки негативно вплине на передплату у подальшому.

 «На мою думку, це порушення прав людини. Це призведе до значних втрат по передплаті. Держава втратить від цього більше, ніж заощадить. Чесно кажучи, в цьому питанні я сподівався на більшу підтримку від журналістів. Але не такої ж критики уряду, як критикують мене. Я довів інформацію до адміністрації Президента. Це дуже небезпечна постанова, і якщо її не відкрутить назад, наслідки можуть бути просто незворотні», – запевняє Смілянський • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост