Дев’ятирічний хлопчик відрізав волосся до поясу, щоб зробити перуки для хворих на рак

У дев’ятирічного хлопчика було довжелезне волосся, яке він ніколи в житті не обрізав. Але нещодавно він наважився зробити коротку стрижку, аби зробити перуки для онкохворих, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Рейлі Стенкомб надихнув відрощувати волосся футболіст Гарет Бейл. Утім у хлопчика велике добре серце і він хотів займатися благодійністю.

Спочатку він прагнув зібрати хворим дітям 3600 гривень, але невдовзі його фонд перевищив 119 тисяч гривень

«Я дуже сподіваюся, що це зробить деяких людей щасливими», – сказав він, додавши, що сподівається, що діти не відчуватимуть, що відрізняються від інших, коли декому з них із його волосся зроблять перуки.

Коли хлопчик підстригся, зізнався, що не думав, що стрижка  триватиме так  довго.

«Дивно було бачити своє волосся у руці», – усміхався Рейлі, тримаючи у руці хвостик.

Його мати, 30-річна Дейзі Кенні з Англії, сказала, що до його стрижки люди знали її сина як «Рейлі з довгим волоссям», і це «справді його особистість».

За словами жінки, хлопчик народився з хворим кишечником і родина час від часу відвідувала дитячу лікарню. Рейлі бачив страждання дітей, у яких виявили онкологічні захворювання і дуже пройнявся їхнім болем, тож хотів бодай чим допомогти їм • Більше цікавих життєвих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост