9-річна дівчинка, яка важила 84 кг, за 14 місяців скинула 35 кілограмів


Американка Бреанна Бонд у 9 років важила 84 кілограми, що для її віку було дуже багато.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Дівчинці було навіть важко ходити — вона повільно перевалювалася з ноги на ногу. Друзів у неї практично не було, а однокласники і зовсім вирішили влаштувати їй справжнє цькування, пише газета ЯСНО.

Батьки більше не могли дивитися на страждання дочки і відправили її на серйозний медогляд. За словами фахівців, джерело всіх бід Бреанни — це банальне переїдання і пристрасть до шкідливої їжі.
За підсумками обстежень, дівчинці склали план лікування.
Але дотримуватись дієти сама дитина не могла. Батьки вирішили також змінити раціон, аби підтримати доньку, що для них було непросто. Отже, родина назавжди розпрощалася зі шкідливою їжею і почала вести активний спосіб життя, ходити з дітьми на тривалі піші прогулянки, яких до цього не було.

За цим послідували пробіжки, а після і плавання. Тоді Бреанна вперше знайшла те, що їй по-справжньому було цікаво. Вже через 14 місяців наполегливих занять у басейні дівчина отримала реальний шанс взяти участь у Юнацьких олімпійських іграх.

За ці 14 місяців вона скинула цілих 35 кілограмів. Тепер струнку Бреанну просто не впізнати.

За словами батьків дівчини, головним чинником в одужанні дочки стала їхня загальна завзятість. Вся сім’я виходила на прогулянки і пробіжки в будь-яку погоду. Ні дощ, ні сніг, ні град не могли змусити сімейство Бонд звернути з призначеного шляху.

Найважливіше, що батьки Бреанни змогли вчасно визнати свою помилку. Сьогодні для багатьох мам «відкупитися» від дитини пачкою чипсів або бургером з найближчого фаст-фуду — норма • Більше цікавих життєвих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост