Дівчина за компанію з коханим зробила тест ДНК

Дівчина випадково дізналася страшну родинну таємницю, яку не знали навіть її батьки. А все почалося з того, що хлопець подарував 18-річній Аліні тест на ДНК. Він купив і собі, для приколу, і коханій, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

І вона ним скористалася, але правда виявилася зовсім не такою, на яку вона очікувала.

«Максим казав, що зовсім не схожий на батька і той завжди підозрював, що він не його син, але в нього все виявилося гаразд. А от у мене – навпаки. Ідея моїм батька чомусь не сподобалась, але вони не мали нічого проти. І коли прийшли результати, я не могла вимовити ні слова. Мій батько, якого я завжди вважала татом, був мені абсолютно чужою людиною. Я заплуталася зателефонувала і мамі. Вона сказала, що в них із татом довго не виходило зачати першу дитину через проблеми зі здоров’ям батька. Щоб вирішити їх, йому довелося пройти лікування і навіть лягти під ніж хірурга. Але вони не знали точно, чи спрацювала операція, тому вирішили залучити ще й донорський матеріал. А коли проходили всі ці процедури, в них водночас була інтимна близькість, щоб вони не знали, чи буде зачаття від батька або від донора. І очевидно, вони не хотіли цього знати», – запевнила дівчина.

Також вона розповіла, що в її батьків пізніше народилося ще двоє дітей і вони точно від чоловіка, якого вона вважає батьком, бо дуже схожі на нього.

«У мене є 12-річний брат та 10-річна сестра. Я їх люблю так само.  Із батьком стосунки не змінилися зовсім, ти як і раніше любимо одне одного», – додала Аліна.

Але після тесту вона почала шукати родичів. З’ясувалося, що їх у неї аж 8. «Усі ми майже ровесники. Між нами різниця у віці по кілька місяців. Спочатку, коли я оприлюднила свою історію в Інтернеті, мені написала одна дівчина. Вона вже давно знала, що її матір зробила штучне запліднення. До того ж вона сама знайшла вже 2 братів і 5 сестер. Пізніше з’ясувалося, що мені вона теж зведена сестра і ми зустрілися з усіма братами й сестрами. Між собою ми неймовірно схожі. Просто диву даюсь! із того часу ми постійно спілкуємось, зустрічаємось. Усі мої брати та сестри неймовірні цікаві люди. Нас усіх об’єднує любов до тварин та захоплення музикою. Біологічного батька ще ніхто з нас не шукав, але останнім часом ми думаємо над цим», – підсумувала Аліна • Більше цікавих життєвих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост