Лебідь п’ять років приходить мучити мешканців кількох будинків, стукаючи дзьобом у двері

Жителів одного з районів британського Нортгемптона вже п’ять років мучить лебідь на прізвисько Седрік, який підходить до будинків, стукає дзьобом у двері і гримить кришкою від дверної поштової скриньки. Птах може шуміти так протягом трьох годин, , пише газета ЯСНО з посиланням на Ukr.Media.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

За словами нортгемптонця Стівена Легга, лебідь близько восьми років живе разом з подругою на найближчому озері, але перші роки він нікого не діставав. Останні ж п’ять років птах тероризує місцевих жителів з весни і до кінця літа. Ніяких пошкоджень Седрік не завдає, але ось дратівливий гуркіт лунає по всьому будинку.

Стівен розповів, що одного разу купив ультразвуковий пристрій, що відлякує лебедів, але Седріку він навіть сподобався. Тоді британець вирішив позбутися уваги птиці, закривши кришку поштової скриньки, проте через це цілий місяць не отримував пошту.

У Королівському товаристві захисту тварин припустили, що Седрік намагається зішкребти комах. Але Стівен стверджує, що на поштовій скриньці їх немає, а лебедів біля озера підгодовує мало не кожен хто проходить повз, тому птахи точно завжди ситі.

За іншою версією, люди годували Седріка прямо біля вхідних дверей і він до цього звик. При цьому Стівен наполягає, що такого не робив, але все одно став об’єктом атак лебедя • Більше цікавих життєвих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост