Невихід Миная на матч з Шахтарем: зустріч офіційно розпочалася з понад 30-хвилинним запізненням

Хронологія скандальної затримки поєдинку 25-го туру УПЛ між Минаєм та Шахтарем.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

ЗМІ повідомили, що закарпатський колектив не з’явиться на протистояння проти Шахтаря через аномальні котирування ставок саме на цей матч. Цю інформацію спростував спортивний директор Михайло Кополовець.

«В мене немає ніякої інформації, я нічого такого не чув. Команда готова грати, думаю, вона вийде на поле, куди дінеться», – цитує Кополовця Footboom.

Близько 18:35 Минай все ж прибув на стадіон, але офіційного рішення щодо долі поєдинку ще не було. За інформацією ТК Футбол, поєдинок, згідно з регламентом, мав розпочатись о 19:00, а Микола Цимбал, наставник закарпатців, волів би перенести старт зустрічі. Також джерело інформує, що команда закрилась у роздягальні та відмовляється грати.

0 19:05 делегатам матчу вдалось потрапити у роздягальню. Якщо ж Минай до 19:25 не вишикується у підтрибунному приміщенні, то колективу загрожує технічна поразка. Стартовий свисток має пролунати о 19:30.

Виконавчий директор УПЛ Євген Дикий висловився про епізод: «Ми спілкувались з офіційними особами матчу. Команда мала вийти на поле, але, як відомо, закрилась у роздягальні. Колектив вирішує, виходити чи ні. Якщо команда відмовиться, то відповідні комітети будуть ухвалювати рішення щодо дисциплінарних санкцій. Наразі немає жодних пояснень від закарпатців».

Як повідомив журналіст ТК Футбол Віталій Плецан, два гравці Миная відмовляють команду виходити на поле. Асистент Миколи Цимбала о 19:14 заявив, що команда буде грати. Протоколів на двобій досі немає. О 19:20 Шахтар завершив другу розминку, а Минай вишикувався у підтрибунному приміщенні. Новачок УПЛ провів передматчеву розминку у роздягальні.

Минай все ж оголосив заявку на поєдинок о 19:25. А вже за 5 хвилин Шахтар та Минай вийшли на стадіон НСК Олімпійський та заспівали гімн. Стартовий свисток поєдинку 25-го туру української Прем’єр-ліги пролунав з 34-хвилинним запізненням.

Нагадаємо, закарпатський клуб перед початком зустрічі посідав останнє місце в турнірній таблиці УПЛ з 18 очками, донеччани йшли другими, повідомляє football24.ua