Скандал і крах «Миная»

Минай зустрічався з Шахтарем у 25-му турі, програв і вилетів з УПЛ.

Зустріч закарпатців та донеччан супроводжувалась резонансними подіями. Все ж двобій був зіграний, хоч і з солідною затримкою. Перший тайм запам’ятався активною грою обох команд та голом Тараса Степаненка головою.

По перерві Шахтар на класі дотиснув та добив «Минай». Результативні удари Соломона, Майкона та другий м’яч Степаненка вибили підопічних Цимбала у Першу лігу.

В еліті закарпатці провели лише одну кампанію, повідомляє football24.ua

Наставник Миная категорично відмовився коментувати скандал навколо матчу з Шахтарем – фахівець оцінив лише ГРУ. Головний тренер Миная Микола Цимбал поділився своїми думками щодо матчу з Шахтарем (0:4).

«Що сталося перед матчем? Я б хотів говорити лише про те, що було безпосередньо на полі. Керівництво виступить з офіційною позицією щодо ситуації. Я займався підготовкою команди.

Як підбирав склад? Він був відомий заздалегідь. Ми мали теоретичні заняття, серйозно готувались. Розуміли, що ключова гра чемпіонату. Дякую хлопцям, що віддавались. Дякую кожному, хто вийшов. Вітаю Шахтар із заслуженою перемогою, вони на клас вищі.

У нас великий лазарет. Це ще один повноцінний склад, я на них розраховую. У підтрибунному приміщенні була коротка розминка. На жаль, не було часу провести її на полі. Футболісти, медичний штаб, масажисти готувались до поєдинку.

Чому так багато пропущених м’ячів? Нам потрібні були очки. За рахунку 1:0 почали вище підніматися, ризикувати. У нас були хороші передумови, щоб забити, але не вистачало завершення атак. Гравці Шахтаря скористалися зонами, і внаслідок цього забивали», – резюмував Цимбал в ефірі Тур Online.