Коли лікар витягнув дитину, жахнуся: немовля щось міцно стискало у ручці

Незвичний випадок трапився із них  трапився із 34-річною Тіною. Жінка вже мала двох дітей і третю не планувала. Тому пішла до лікаря і їй поставили спіраль. Користуватись презервативами чоловік не хотів, таблетки ковтати вона не могла, бо її від них ставало страшенно погано. Тому жінка вирішила питання по-своєму, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Але через певний час вона дізналася, що вагітна. У Тіни був шок. Вона не хотіла народжувати, непередбачувана дитина зовсім не входив у її плани. адже в неї лише почало все налагоджуватись на роботі. Вона влаштувалась в успішну компанію і почала будувати кар’єру. А тут такий казус.

Жінка кілька днів плакала. У неї була депресія, але на аборт іти відмовилась. А тут ще й чоловік втратив роботу. У Тіни був відчай. Але чоловік придумав розумний компроміс – запропонував хай дружина після народження дитини одразу виходить на роботу, а з малюком вдома сидітиме він. Такий розклад влаштовував усіх. Про свою спіраль Тіна взагалі забула. На ультразвуковому обстеженні казали, що дитинча розвивається добре, проблем немає, тож Тіна гадала, що спіраль просто випала з неї і вона цього не помітила. Через це, на її думку, і завагітніла.

Але спіраль нікуди не ділась. І про це з величезним подивом першим дізнався лікар, що приймав пологи.

Акушер запевнив, що такого він не бачив ніколи в житті.

«Коли я витягнув дитину, побачив, що немовля щось міцно стискає у ручці. О Боже! Та це ж маткова спіраль! – вигукнув я. Це ж диво! Дитя народилося у сорочці!» – запевнив лікар.

Тіна і сама була приголомшена. Зі спіраллю вона успішно проходила 2 роки.

«Головне, що син народився здоровим, що спіраль йому не нашкодила», – розповіла після пологів жінка. Дитинча народилося вагою 3 кілограми 200 грамів. Майже всі породіллі і лікарі, що були в  той день у пологовому, фотографували щасливого малюка і переконували, що хлопчик народився у сорочці, адже спіраль не завдала йому шкоди • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост