Перечинський «Хімік» приймав на своєму полі футболістів з Іванівців

9 травня, стартував чемпіонат Закарпатської області по футболу в Першій лізі.

Закарпатські оголошення
Дай оголошення в газету — дзвони: 050 222 50 50, 067 666 90 90, 0312 61 99 99

Про це виданню  повідомив голова Перечинської ОТГ Іван Погоріляк.

«Перечинський  «Хімік» приймав на своєму полі футболістів з села Іванівці, які протягом останніх трьох років є лідерами західної зони. Юнацький склад команди здолали своїх ровесників з рахунком 3:0. Основний, поступився з таким же рахунком 0:3 більш досвідченій команді.

Детально аналізувати гру не буду, нехай це зробить тренерський штаб, але свою думку висловлю.

Отже, на моє переконання, у нас є два шляхи відродження славних футбольних традицій Перечинщини. Перший – це той по якому йдемо: шляхом скрупульозно спланованого навчально-тренувального процесу, дотриманням дисципліни гравців як на грі так і на тренуваннях – із наших хлопців готувати достойну команду. І другий: знаходити «великі» гроші й запрошувати уже досвідчених гравців. У 100 річній історії футболу на Перечинщині ми бачили обидва ці варіанти формування команд. Але майже єдиною командою, сформованою чисто із Перечинців, був «Хімік» зразка 1978-1979 років. Тренером тоді був наш Андрій Гаваші. Команда в 1978 році зайняла перше місце в Першій лізі Закарпаття, а в наступному, 1979, виграла кубок області, а в чемпіонаті зайняла друге місце.

Думаю, що перший варіант для нас найбільш підходящий.

Тому буду робити все можливе від мене, щоб мотивувати наших гравців тренуватися і добиватися результатів колишніх наших команд. Запрошую до мецинацтва усіх бажаючих, а допомагати й працювати  є над чим. При цьому дякую тренерам Василь Стецо, Івану Бучок за уже пророблену велику роботу. Дякую Євген Мегеш,  Николай Козуб, Юра Пономаренко, Владиславу Яремі,  Микола Годований, Сергію Мисяйло – це ті люди, які завжди поряд із командою, і завдяки котрим ми бачили гарно підготовлений стадіон для тренувань та гри.

Дякую і керівництву ТДВ «Перечинський лісохімічний комбінат» (Перечинський лісохімічний комбінат) – генеральному спонсору команди.

Роман Юрків і його підприємство ТзОВ ПетРома – який надає транспорт для перевезень футболістів».

ГАЗЕТА «ЯСНО» – ОФІЦІЙНИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПАРТНЕР КОМАНДИ «ХІМІК»