Чому закарпатці бояться, що їхні телефони прослуховують

Насправді в багатьох не раз виникали думки, що їх хтось прослуховує. Передусім мова йде про телефони. Багатьом страшно, що хтось дізнається про те, що вони говорять, хоча зазвичай ці люди обговорюють настільки буденні речі, що вони зацікавити нікого не можуть, наприклад, що приготувати на вечерю, де відпочити, або що купити подрузі в подарунок на ювілей, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

В Інтернеті – сотні розповідей, хто і як викрив телефон у прослуховуванні. Багато – курйозних.

«З колегами говорили про перфератори. Увечері вдома зайшов у Інтернет і там мені почала постійно вискакувати реклама всяких знарядь роботи для чоловіків».

«Вчора вирішила протестувати прослушку мого телефону. Кілька разів голосно сказала, що хочу купити пилосос (просто перше, що в голову прийшло). Сьогодні в соцмережі реклама – робот-порохотяг! Задумалася: щось у мене з дикцією?».

«Одного разу біля телефону розповіла анекдот, де йшлося про швабру. Реклама швабр усіх можливих у природі видів мене місяці три довбала».

Або взагалі таке повідомлення:

«Смартфон читає мої думки. Вчора думала. що треба закупити продукти і приготувати борщ. Нині на роботі мені одні кулінарні рецепти вискакують! Як таке може бути?»

Справді, звідки в людей стільки страху, що за ними хтось стежить? І чому вони про це взагалі не думають, коли самі ж оприлюднюють у соцмережах фото всього, що вони роблять – де відпочивають, що і з ким їдять, де купують одяг…

Адже соцмережі розумно реагують на оприлюднену інформацію і видають людині саме те, чим вона цікавиться! • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост