У мікрорайоні Боздош в Ужгороді підключають новий газопровід

 

У майже 1,5 тисячах помешкань в Ужгороді сьогодні призупинили газопостачання. Причина – роботи з перепідключення газопроводу.  Йдеться про мікрорайон Боздош, а саме вулиці Климпуша (будинки 2, 2а, 4, 5, 6, 8, 9, 11, 14), Лінтура (будинки 1, 2, 4, 6, 7, 8, 10, 10а, 10б, 10в, 10г, 11, 15, 17), О.Хіри (будинки 1, 2, 4, 9, 12, 14, 16, 19, 20, 21). 

«Станом на сьогодні відбуваються роботи з перепідключення новозбудованих газопроводів низького тиску в районі вулиць Лінтури та О.Хіри в Ужгороді. Ці роботи пов’язані із тим, що тут були скарги на низький тиск, особливо в опалювальний період. Відповідно було прийнято рішення щодо збільшення пропускної спроможності мереж, будівництва нових розподільчих внутрішньоквартальних газопроводів низького тиску і підключення їх до існуючої мережі. Станом на сьогодні і в подальший період це дасть змогу покращити постачання газу достатньо великому масиву будинків, в якому проживають близько 1500 наших клієнтів», – розповів технічний директор АТ «Закарпатгаз» Сергій Козар.

Звертаємося до всіх мешканців згаданих будинків перекрити крани на газових трубах, а за потреби надавати доступ до газових приладів працівникам АТ «Закарпатгаз».

«Тут одночасно працюють різні служби Закарпатгазу, – пояснює повідомила майстер групи експлуатації мереж АТ «Закарпатгаз» Ганна Купровська. – Одні займаються перекриттям стояків, інші переврізаються в газопровід, роблять кільцювання.  Коли закінчаться технічні роботи, люди мають бути вдома, щоб запустити наших працівників, які перевірять систему і здійснять пуск газу».

Відновлення газопостачання відбуватиметься впродовж наступних кількох днів, повідомляє пресслужба АТ «Закарпатгаз»

ЗакарпатПост