Хлопець покрив усе тіло чорним татуюванням, залишивши білим тільки слово «зло», а тепер планує відрізати собі соски

25-річний хлопець витратив майже 330 тисяч гривень  на татуювання всього свого тіла в чорний колір і тепер планує покрити татуюванням іще й язик та видалити соски.

Яник три дні терпів біль від нанесення татуювання, і тепер на його спині можна побачити білим тільки слово «зло» , пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

За словами хлопця, надихнуло те, що побачив на пляжі чоловіка з татуюваннями в повний зріст.

Спочатку він вирішив зробити чорною  одну руку в 2016 році, але його так приємно вразив результат і зачарував біль, що пообіцяв собі продовжити.

«Я вирішив, що хочу мати повністю чорну руку. Мій друг познайомив мене з татуювальником, який міг це зробити, і через три сеанси моя рука стала чорною», – сказав Яник.

«Я насолоджувався болем і зціленням. Я знав, що хочу зайнятися чимось більш екстремальним, тому ще три дні провів із майстром тату», – розповів хлопець.

З моменту запуску проекту Яник Рік зі Швейцарії провів 400 годин під голкою. На щастя, татуювання не вплинули на роботу, хоча мешканці будинку престарілих, де він працює, порадили йому вимити «брудні» руки або питали, зійдуть чи татуювання з них.

«Мої друзі і сім’я спочатку були трохи здивовані, але вони знали, що мене це зацікавило, тому зараз для них це нормально. Так багато людей зачаровані тим, що я роблю, і хочуть знати, що за цим стоїть. В Інтернеті я отримую нерідко і дивні негативні коментарі від людей. Дехто питає, чи не хворий я психічно. А ще я ловлю на собі смішні погляди».

Яник каже, що «побачення не змінилися», незважаючи на його незвичайну зовнішність:

«Звичайно, є жінки, яким не подобається цей екстрим, але деяким він здається цікавим».

Для Хлопець переконаний. що завдяки сеансів тату відчув кращий контакт зі своїм тілом. Він заявляє, що це надає йому бадьорості. а процес нанесення татуювань був для нього своєрідною терапією.

 «Я відчуваю набагато більше контакту зі своїм тілом, знаю, які області більш чутливі, а які ні,  дізнався, як поліпшити певні області тіла, – розповідає Яник. – Це найбільше, що я коли-небудь робив із собою. Якщо мені буде погано, я піду і зроблю новий шрам або татуювання». З тих пір як хлопець зацікавився модифікаціями тіла, у нього є й кілька шрамів, створених за допомогою скальпеля. Він пишається своїм тілом і готовий до нових змін • Більше життєвих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост