Гороскоп від закарпатської ворожілі Цилі. 10 – 16 травня 2021 року. Здоров’я, любов, гроші

Циля – закарпатська ворожіля, яка живе під густим пралісом. Від природи вона отримує свою силу та мудрість. У горах вона ближча до неба, що дає їй ясність думок. Ворожка запропонувала газеті ЯСНО унікальний гороскоп, складений не лише за рухом зірок, але й за сприяння стихій, за допомогою яких вона лікує та передбачає майбутнє. Такий гороскоп ви не знайдете більше ніде.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

ОВЕН

У Овнів дуже розвинена інтуїція. Чи помічали ви, що у вас з’являється бажання зателефонувати близькій людині саме в той момент, коли вона потребує вашої допомоги? Або інтуїтивно уникаєте неприємностей, які чекали вас, піди ви іншим шляхом? На цьому тижні скористайтеся своєю інтуїцією. Наприклад, купіть лотерейний квиток – і вам обов’язково пощастить!

ТЕЛЕЦЬ

Тельцям багато чого доводиться домагатися кров’ю і потом, чи то авторитет керівництва, чи то увага колег. Але у Тельців є сильна якість – ретельний підхід до вкладення грошей. На цьому тижні всі ваші вкладення будуть вдалими, чи то банківські вклади, інвестиції в роботу або покупка великих речей. Тому Тельцям моя порада – уважно підійдіть на цьому тижні до збільшення своїх заощаджень – і ви істотно поліпшите своє фінансове становище.

БЛИЗНЮКИ

Ваша успішність проявляється тоді, коли вам належить умовити на щось людину або продати їй якусь річ або послугу, оскільки Близнюки – природжені оратори, вони вміють оперувати залізобетонними аргументами. Знаючи про це і розвиваючи цей свій талант, вам буде легше продати непотрібні речі в інтернеті, або домогтися нових висот на роботі. На цьому тижні в зручній ситуації згадайте про свою ораторську майстерність і скористайтеся цією зброєю в боротьбі за щасливий випадок.

РАК

Раки дуже добре знаються на людях, і ця якість дозволяє їм вибирати надійних друзів і створювати щасливі сім’ї. На цьому тижні зірки рекомендують використовувати цю якість, щоб досягти успіху в особистій сфері. Одиноким представницям Рака зірки дарують шанс познайомитися з майбутнім чоловіком в громадському місці: супермаркеті або маршрутці, а сімейним – знайти вірного друга на все життя. Ваше завдання на цьому тижні – бути уважнішими до людей.

ЛЕВ

Леви мають непересічні творчі здібності, хоча дуже часто вони забувають про них під тягарем життєвих обставин. На цьому тижні удача повернеться до вас обличчям. Згадайте, що у вас виходило і приносило задоволення – співати? Малювати? Шити? Поверніться до улюбленого захоплення, адже тільки в такому випадку вас може помітити продюсер, власник галереї купити картину, або дизайнер запросити в свою команду. Вже на цьому тижні постарайтеся не упустити шанс і розвивайте свій дар!

ДІВА

Представники цього знаку зодіаку мають якості, яким багатьом не вистачає для досягнення успіху: педантизмом, бажанням все і завжди зробити правильно. Так, Діви не виграють в лотерею, але вони мають всі шанси досягти успіху іншим шляхом – копіткою працею і розвитком цих своїх дорогоцінних якостей. На цьому тижні ваші труди принесуть свої плоди, головне, не зупинятися в русі вперед!

ТЕРЕЗИ

Представників цього знаку фортуна обдарувала рідкісним даром – умінням подобатися оточуючим. І саме це допоможе Терезам спіймати удачу. На цьому тижні заводите нові знайомства, чарує співрозмовників, включайте свою чарівність у всіх зручних ситуаціях, і ваші мрії втіляться.

СКОРПІОН

У Скорпіонів є унікальна якість – в ризикованих ситуаціях вони вміють залишатися у виграші. Вони примудряються не лише отримувати необхідну їм дозу адреналіну, а й вчасно «зробити ноги», уникаючи можливих наслідків. Оцініть свої ризики на цьому тижні, але знайте – Удача на вашому боці.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільці вміють проявляти свою любов. На жаль, не завжди вони знаходять відгук у оточуючих, тому часто закриваються і перестають користуватися своєю якістю. Але на цьому тижні ваша здатність дарувати людям тепло буде винагороджена. Вам повернеться ще більше любові, ніж подаруєте ви! Так що моя порада – будьте відкриті до людей, діліться з ними часткою свого серця.

КОЗЕРІГ

Козероги – природжені чемпіони, вони частіше за інших підіймаються на вищий щабель п’єдесталу в змаганнях самого різного штибу. Дух суперництва для них найсильніша мотивація. Тому на цьому тижні вступите з кимось в суперечку. Це допоможе вам мобілізувати свої сили і добитися успіху!

ВОДОЛІЙ

Водолії завжди вдало використовують різного роду інформацію. Вам на цьому тижні треба більше читати і запам’ятовувати, слухати людей і вбирати знання. На цьому тижні точно трапиться випадок, коли корисна інформація або отримані знання обернуться вдалою операцією, новою посадою або принесуть будь-яку іншу вигоду.

РИБИ

Риби – дуже щедрий знак. Вони ніколи не скупляться на подарунки рідним і близьким, завжди досита нагодують і напоять гостей. На цьому тижні проявіть свою щедрість до малознайомих або незнайомих людей – подайте милостиню бабусі, почастуєте колегу – і зірки обіцяють, що ваша щедрість буде винагороджена удвічі! • Цілий гороскоп читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост