Подякував за все: 38-річний закарпатець обікрав роботодавця

На вулиці Крилова у місті Мукачеві 38-річний місцевий мешканець вночі проник до приміщення майстерні, у якій працював, і викрав близько 10 одиниць електротехніки. Частину викраденого від нього вилучили. Зловмиснику вже повідомили про підозру у вчиненому злочині. За скоєне йому загрожує до 6 років ув’язнення

Днями до поліції Мукачівського районного управління надійшло повідомлення про крадіжку з майстерні на вулиці Крилова. Потерпілий, 76-річний мукачівець розповів, що протягом вихідних з приміщення, у якому він зберігав промислові електростанки та інші інструменти, невідомі викрали близько 10 найменувань електротехніки.

Для документування злочину на місце події виїхали поліцейські слідчо-оперативної групи районного управління, експерти. У результаті пошукових заходів оперативники кримінальної поліції встановили особу зловмисника та розшукали частину викраденої від пенсіонера техніки. Як з’ясувалось, вночі до приміщення майстерні проник 38-річний мукачівець, який протягом тривалого часу працював у потерпілого, та викрав цінну електротехніку. Викрадені інструменти зловмисник спочатку сховав за місцем свого проживання, а в подальшому – перепродав.

Частину техніки поліцейські розшукали та вилучили. Після проведення необхідних слідчих дій майно повернуть законному власнику.

За фактом злочину відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідчі поліції Мукачева вже повідомили фігуранту справи про підозру. За вчинене йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області

ЗакарпатПост