На Тячівщині чоловік украв від жінки машину і гроші

Як інформує поліція Закарпатської області, 17 травня до поліції звернулася жителька селища Буштино, яка розповіла, що повернувшись із дитиною з школи, побачила, що двері на її будинку відчинені, також зник її автомобіль “ВАЗ 2110”. 

Поліцейські на місці події з’ясували, що, окрім автівки, у жінки з сумки, яку вона залишила вдома, зникли гроші. 

Менше ніж за годину співробіники групи швидкого реагування розкрили цей злочин – 37-річного зловмисника затримали разом з автомобілем заявниці. 

Так, чоловік спочатку незаконно проник до будинку потерпілої, викрав з сумочки гроші та ключі від автомобіля, після чого поїхав на транспортному засобі у невідомому напрямку. Дорогою чоловік, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, пошкодив викрадений автомобіль, в’їхавши в огорожу. Зараз раніше судимого за майнові злочини фігурнта поміщено до ізолятора тимчасового тримання, транспортний засіб та викрадені грошові кошти вилучено та найближчим часом буде повернуто потерпілій.

Слідчі поліції відкрили два кримінальні провадження: за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка з проникненням) та ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. 

ЗакарпатПост