Будинок жахів. 27 собак утримували настільки голодними, що вони їли один одного

Хворобливий на вигляд пес дивиться у вікно. Висуває голову. На ній видно кров і величезну рану. На задньому плані чути сопіння різних тварин, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

27 собак так голодували, що деякі вдалися до канібалізму. Жили вони всі у одному будинку і їх утримували виключно для розведення.

За викликом сусідів, які поскаржились на шум у закинутому будинку, який використовувався як розплідник, прибули поліцейські і вони жахнулися від побаченого. Собаки були настільки знесиленими, що ледве подавали голос. Довкола були купи фекалій і трупи мертвих тварин. Підлога – бетонна. Умов – жодних.

Місцеві жителі стверджували, що собак тримали в ланцюгах, їх рідко годували і вони навіть їли один одного. правоохоронці вилучили двадцять дорослих живих тварин та сім цуценят.

У них були паразити та в деяких –  лисини у шерсті.

«Чоловік утримував собак у замкнених закритих негігієнічних приміщеннях», – йдеться в заяві прокуратури. Поліцейським довелося увірватися у помешкання, оскільки господар зачинився всередині і відмовився їх пускати.


Врятованих собак доставили до притулку для тварин, де їх перевірили і вони отримають лікування. Подія трапилася в Мексиці. Ґазду нещасних собак заарештували і зараз на нього чекає тюремне покарання • Більше ексклюзивних життєвих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост