Хлопець-мрія з Інтернету виявився нахабним брехуном

Що робити жінці, коли вона прагне кохання, а той, у кого вона закохалася, її дурить. Розкривши правду, вона впала у відчай і просить поради, бо не знає, як жити далі, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

До газети ЯСНО звернулася закарпатка Катерина. Жінка розповіла свою історію кохання, яка виявилася історією розчарування.

Із Денисом ми познайомилися у соцмережі. Він написав мені першим, попросився у друзі. Я додала, зав’язлася переписка. Він писав дуже гарні слова і я швидко закохалася.

Спілкувалися ми два тижні, як Денис захотів побачитись. Я дуже зраділа, адже мені вже 41 рік, а я досі незаміжня. Йому 39, дуже симпатичний, казав, що вдівець.

Ми живемо в одому місті, тож домовились зустрітися біля кафе неподалік від мого будинку. На мій подив, до кав’ярні ми не зайшли. Денис одразу попросився в гості до мене. Він не приніс ні квітів, ні цукерок, а одразу отягнув мене до ліжка. Я не опиралася, бо не тямила себе від кохання.

Мені з ним було дуже добре. Кілька разів він ще приходив до мене, але ніколи надовго не затримувався. Коли я запитала, куди поспішає, завжди відповідав, що у справах, що дуже зайнятий. 

Якось ми з подругою зайшли до одного з магазинів одягу. І там ми побачили Дениса з молодою вродливою дівчиною. Він подав вигляд, що мене не бачить. Але Аліна знала його попутницю і підійшла привітатися і спитати як справи. Я стояла збоку збентежена, ніби на мене вилили відро води.

Потім підійшла Аліна і почала розповідати, як Денис кохає свою дружину, який він чудовий сім’янин, який прекрасний батько для дворічного сина…  Я остовпіла і не могла вимовити ні слова, ледве стримувала сльози. Вдома я розповіла Аліні все і вона бела не просто здивована, а шокована, адже вважала Дениса порядною людиною, а виявилося, що він – брехун.

Переконана, що я в нього була не однією коханкою і своїй молодій дружині він зраджує постійно. Більше ми з ним не спілкувалися, не бачилися. Я викреслила його зі свого життя… хоча це було дуже непросто. Та Аліна не може заспокоїтись і хоче розповісти все його дружині. Я вмовляю її не робити цього, адже тоді мені самій доведеться з нею говорити і розповідати те, що ні б не хотілося. Та з іншого боку,мені її шкода і хочеться, щоб вона також дізналася правду. Порадьте, будь  ласка, що сказати подрузі і як правильно поступити у цій непростій ситуації • Більше ексклюзивних життєвих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост