Двоє дорослих чоловіків стріляли по дітях у школі, бо казали, що ненавидять їх

У таке важко повірити, та таке відбулося серед білого дня. По дітях із пневматичної зброї гатили двоє п’янезних чолов’яг. Інцидент стався поблизу школи, коли на подвір`ї гуляли десятки учнів. Стріляли в дітлахів із балкону багатоповерхівки. Випадкові свідки відразу викликали поліцію.  Стрільців затримали, але згодом відпустили, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

На щастя, як повідомляють «Надзвичайні новини», стрільців за фільмували перехожі, тож докази їхньої провини є незаперечними.

«Я побачила жінку, яка сказала, що в дітей стріляють, – каже очевидиця подій Марина Білостоцька. – Я й сама перелякалася».

Випадкові свідки одразу ж викликали поліцію. Агресорів скрутили вже у дворі. Поліція з ними не церемонилась. А те, що вони розповіли правоохоронцям, шокувало найбільше. Вони заявили, що ненавидять дітей, бо ті постійно галасують.

Ось який вийшлов діалог із одним із п’яних стрільців:

– Чому ви стріляли по дітях

– Бо я ненавиджу їх.

– А що вони вам поганого зробили?

– А що тобі зробили доброго?

Під ліжком у квартирі братів під ліжком поліціанти знайшли пневматичну гвинтівку. На щастя, внаслідок дій цих неадекватів ніхто не постраждав.

Речниця Вінницької поліції, де й трапився інцидент сказала, що чоловіки не мали на меті комусь завдати шкоди, один із них стріляв у повітря, бо хотів налякати дітей чи привернути до себе увагу.

Одна з сусідок почала перед журналістами виправдовувати чоловіків, мовляв, братам вже увірвався терпець, бо школярі постійно їх провокують.

«Камінням кидають прямо на балкон, – каже Діна Боднар. – Хлопці просто заступилися за себе!»

У школі ж інцидентом шоковані, бо що було б, якби куля поцілила комусь із учнів у око, аби діти когось провокували, запевняють, такого ніколи не було.

«Це – дорослі ігри, які могли закінчитися по-різному. Це – школа, тут діти, може бути гамірно, – наголошує  директор Галина Загородня. – Це – веселе приміщення. але такого, щоб хтось камінцями кидав, бути не може! До того ж як може дорослий чоловік у відповідь палити із рушниці!»

Батьки теж приголомшені, заявляють, що брати неадекватні і не вперше лякають та погрожують дітям зброєю.

«Діти гуляли, на самокатах каталися, а ці неадеквати обзивали їх і направляли на них зброю!»- розповідає мама одного з учнів Катерина Бляка.

«Він цілився в дітей і казав, що вистрелить у них, якщо вони не підуть з-рід балкону. Незрозуміло, що чекати від такої людини в майбутньому. Це – далеко не перший випадок. І сусіди нам кажуть, щоб ми дітей у той двір не пускали, бо він озлоблений. а нашим дітям що… у школу не ходити?», – доповнює її інша жінка Марина Білостоцька.

Гарантії, що чоловіки знову не схопляться за гвинтівку немає жодної. Хіба що стрільців втихомирить штраф, розміром до 2500 гривень.  Оце – максимум, що їм загрожує. Батьки школярів таким покаранням обурені і готують колективне звернення до поліції з проханням приборкати норовливих братів • Більше новин читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост