Дружина поводиться зі мною, як із ганчіркою, але я не можу її кинути через дітей

Що робити чоловікові, коли дружина його не поважає, ображає, навіть знімає на нього руки. Може образити і при чужих, навіть при його батьках. При цьому він каже, що розлучитися не може, бо вона обіцяє позбавити його батьківських прав і не дозволить ніколи бачитися з дітьми, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

До редакції газети ЯСНО за порадою звернувся закарпатець Дмитро.

Ми зі Світланою одружені вже 12 років. У нас є 10-річна донька і 8-річний син. Нам по 34 роки. Ми вчилися у одному класі і я кохав її завжди. У школі вона навіть не знала про мою закоханість, вважала мене просто другом. Потім ми роз’їхалися вчитись по різних містах і довго не бачились. А коли зустрілися на дні народження спільної знайомої, я розповів їй про те, що кохаю її. Вона саме розійшлася зі своїм хлопцем і погодилася зустрічатися зі мною, аби помститись йому. Із помсти і вийшла за мене. Думаю, вона не кохала мене ніколи. Хоча перші роки жили ми більш-менш добре. Коли Світлана була в декреті, вона поводилась гідно і мене не ображала, та к тільки вийшла на роботу і почала заробляти більше від мене, почалося не життя, а кошмар.

Деколи вона повертається з роботи напідпитку і дуже пізно. Тоді вона може собі дозволити навіть побити мене. Не раз ображала і принижувала при моїх батьках. Мати вмовляє мене розлучитись, та я не можу. Найгірше, що свою неповагу вона виказує при моїх друзях. Це дуже принизливо і боляче. Я вже й гарно з нею говорив, і пробував погрожувати розлученням, та вона тільки сміється і каже, що їй без мене, дармоїда, навіть краще буде, а дітей, за її словами, я більше ніколи н побачу.

Вона дуже авторитарна людина, у неї складний характер. Я вже й сам би з радістю розлучився, та дуже люблю сина і доньку і не уявляю без них свого життя. Порадьте, будь ласка, що мені робити, бо терпіти більше несила • Більше ексклюзивних життєвих історій читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост