На Закарпатті 41-річний чоловік викрав мопед припаркований біля магазину

41-річний раніше судимий житель Мукачівщини незаконно заволодів мопедом потерпілого. Поліцейські швидко відшукали зловмисника та слідчі вже повідомили йому про підозру у скоєнні злочину. Слідство у справі триває

19 травня поліцейські Мукачівського районного управління отримали повідомлення про незаконне заволодіння транспортним засобом. Заявник, житель райцентру, повідомив, що у нього викрали мопед, який він припаркував біля магазину по вулиці Беляєва.

Поліцейські вже за кілька годин вийшли на слід зловмисника та відшукли мопед мукачівця. Встановлено, що чужим транспортом заволодів раніше судимий 41-річний житель села Драгиня Мукачівського району. Чужий мопед чоловік сховав на одній із місцевих парковок.

Транспортний засіб вилучено та після проведення необхідних слідчих дій буде повернуто законному власнику.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом).

Слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру у злочині, наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Вже раніше судимому зловмиснику загрожує від 5 до 8 років позбавленн волі з конфіскацією майна або без такої, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області

ЗакарпатПост